Ana SayfaDedikoduOyuncu Tolga Pancaroğlu'na Şok Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Oyuncu Tolga Pancaroğlu’na Şok Hapis Cezası!

En son ‘Baba Candır’ isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Tolga Pancaroğlu’nun eski sunucu sevgilisi Eda Pera Küçük’ü darp ettiği magazin haberleri‘yle gündeme gelmiş ve hakkında “tehdit, yaralama ve hakaret” suçlarından 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Dava görüldü ve Tolga Pancaroğlu hapis ve para cezasına çarptırıldı, detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncunun Seks Kasetiyle Şantaj Davası!

Oyuncu Tolga Pancaroğlu’na Şok Hapis Cezası!

Oyuncu Tolga Pancaroğlu’nun sunucu Eda Pera Küçük’ü şiddet uygulayıp üzerine tehdit ettiği sebebiyle ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından hapis cezası istemiyle, arkadaşları oyuncu Deniz Evin ve Adem İlker Durguner’in de ‘tehdit’ suçundan hapis talebiyle yargılandığı davada karara varıldı.

Tolga Pancaroğlu: “Hakaret Ve Tehdit Suçuna Konu Edilen Mesajları Kabul Ediyorum!”

İstanbul Anadolu 66. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık olarak, daha önce ‘Behzat Ç’ dizisinde de oynayan oyuncu Tolga Pancaroğlu ve İlker Durguner ile sunucu Eda Pera Küçük katıldılar. Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatları da duruşmada hazır bulundular. Sunucu Eda Pera Küçük , mahkemede şikayetinin devam ettiğini bildirdi. Darp suçlamasını kabl etmeyen oyuncu Tolga Pancaroğlu; “Diğer yandan hakaret ve tehdit suçuna konu edilen mesajları kabul ediyorum fakat bunları katılanın ağır tahrikiyle yazdım. Kendisi de benzer ifadeler yazdığı halde kendi yazdığı ibareleri silerek sadece benim yazdıklarımı raporlaştırmıştır” sözleriyle kendini ifade etti.

 ‘İyi Hal’ İndirimi Sebebiyle Bu Cezayı 7 Ay 15 Güne İndirdi.

Mahkeme, ünlü oyuncu Tolga Pancaroğlu hakkında “tehdit” suç sebebiyle önce 9 ay hapis cezasına karar verdi. Peşinden ‘iyi hal’ indirimi sebebiyle bu cezayı 7 ay 15 güne indirdi. “Hakaret” suçundan da 3 bin 360 lira adli para cezasına karar veren mahkeme, “yaralama” suçunda ise net ve inandırıcı delil elde edemediği, suçun sanık tarafından işlendiğinin kesin olmaması sebebiyle beraatına karar verdi. Ünlü oyuncunun cezası ertelendi. Öte yandan mahkeme oyuncu Deniz Evin ve Adem İlker Durguner’in “tehdit” suçundan inandırıcı delil bulunamadığı gerekçesiyle beraatlarına karar verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler