Ana SayfaDedikoduSıla Gençoğlu ile Ahmet Kural Arasında Yaşandığı İddia Edilen Dayak Olayında Yeni...

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural Arasında Yaşandığı İddia Edilen Dayak Olayında Yeni Gelişme!

Geçtiğimiz Ay Sıla Gençoğlu’nun Ahmet Kuraldan şiddet gördüğünü iddia ederek bir takım görüntüleri hayranları ile paylaşması gündeme bomba gibi düşmüştü Ama Adli Tıptan darp iddialarına ilişkin oldukça farklı bir rapor geldi Detaylar Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural Arasında Yaşandığı İddia Edilen Dayak Olayında Yeni Gelişme! Haberimizde

Adli Tıp Raporunda Sıla Gençoğlu’nun Vücudundaki Morlukların Orijinal Olmadığı Tespit Edildi!

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen dayak olayının aslında hiçte göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. Titizlik ile yürütülen soruşturmada son gelişmeler gündeme bomba gibi düştü. Adli Tıp, raporu hazırlanıp savcılığa gönderildi. Raporda, çıkan sonuçlar herkesi şok etti Sıla’nın morluklarının orijinal olmadığını belirten rapor savcılığa sevk edildi.

Geçtiğimiz Ay Şiddet İddiaları İle Şikayetçi Olmuştu!

Geçtiğimiz ay sevilen oyuncu Ahmet Kuraldan şiddet gördüğünü iddia eden başarılı sanatçı Sıla Gençoğlu akabinde Kuraldan şikayetçi olmuştu. Şikayet raporunu hazırlarken rapora darp gördüğüne ilişkin çeşitli belgeleri de koyan Sılanın aslında vücudundaki morlukların orjinal olmadığı ortaya çıktı.

Sılanın Belirttiği O Morluklar Orijinal Değilmiş

Yaşanılan olaya ait rapora sonradan eklenilen görüntüleri Adli Tıp Kurumu inceleyerek çıkan sonucu Savcılığa sevk etti Radyo Viva’nın Ağır Masa programından edinilen bilgiye göre, raporda görüntülerin orijinal olduğu ve vücudundaki morlukların belli olmadığı belirtildi. Soruşturmanın seyrini değiştirebileceği öne sürülen söz konusu görüntüler çok uzun bir süre tartışılmıştı.

Sıla Gençoğlu Kimdir

 

Ahmet Kural Kimdir

İkili Arasında Ne Yaşanmıştı

Sevilen Sanatçı  Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz ay başarılı oyuncu Ahmet Kural‘ın evinde kendisini dövdüğünü söyleyerek şikayetçi olmuş ve uzaklaştırma kararı çıkarttırmıştı. Ünlü çiftin uzlaşmaya gönderilen dava dosyaları Sanatçı Sıla’nın dosyayı reddetmesiyle Aile Mahkemesi’ne gönderilmişti. Ama yaşanılan son gelişmeler gündeme bomba gibi düştü Adli Tıp raporu morlukları orijinal bulmadı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler