Ana SayfaÜnlülerMasterChef Murat Tam Bir Suç Makinası Çıktı!

İlgili Postlar

MasterChef Murat Tam Bir Suç Makinası Çıktı!

Tv8 kanalında sevilerek izlenilen MasterChef yemek yarışmasıyla üne kavuşan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını kanıtlayan videodan dolayı gözaltına alınmıştı. Kan donduran bu olay gündeme bomba gibi düştü. MasterChef yarışmasından diskalifiye olduktan sonra sosyal medyada popüler karakterlerden biri olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile binlerce insanın hışmına uğradı. Habertürk yazarlarından Esin Övet, bugünkü yazısında emekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla ünlenen ve bunlardan diskalifiye edilen Murat Özdemir’in papağana uyguladığı işkenceye değindi. İşte çok konuşulacak o yazı…

MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı!

RTÜK öpüşmeye, yakınlaşmaya “cız” diyor. Ama manyaklara “cız” demiyor…

Masterchef yarışmasında diskalifiye olan Murat Özdemir bana bir dönem Survivar da yarışan Taner’i hatırlatıyor. O da manyaktı hatırlıyor musunuz? O da saçma sapan şeyler yapıyordu. Her gün bir olaya adı karışıyordu. Tamam yarıştığı dönem boyunca reyting rekorları kırıyordu ama ekranda her gün çocuklar onu izliyordu. RTÜK öpüşmeye, yakınlaşmaya “cız” diyor. Ama manyaklara “cız” demiyor. Acun Ilıcalı’nın meşhur ettiği psikopatlara hele hiç bir zaman “cız” demiyor. Hayır aynı kanalda iki farklı programda bulundu bu manyak. O kanalda hiç kimse anlamadı mı bu adam da bir tuhaflık olduğunu? Sorunlu olduğunu? Bir farklılık hissetmedi mi?Murat Özdemir’de tam bir suç makinası çıktı.

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Adam karakolda “Getirin o papağanı pişirip yiyeceğim” diyor sabahına serbest bırakılıyor…

“Uyuşturucu”, “Mala zarar vermek”, “Aile içi şiddet” gibi suçlardan beş ayrı kaydı bulunuyormuş geçmişte. Bunlar hiç mi araştırılmadı. Bir sabıka kaydı istenmiyor mu? Ya da: “Ne de olsa reyting getirirdi. Gerisi önemli değildi” mi dendi? Şimdi de bir göz altına alınıyor, bir bırakılıyor. Adam karakolda “Getirin o papağanı pişirip yiyeceğim” diyor sabahına serbest bırakılıyor. Serbest bırakıldıktan sonra çok şikayet edilince yeniden gözaltına alınıyor. Güler misin ağlar mısın? Tam bir kara-komedi ülkesiyiz. Birileri reyting uğruna psikopatları ekrana çıkartıyor ünlü yapıyor sonra sokaklara salıyor. O psikopatlar günün birinde şöhretin verdiği manyaklığı taşıyamayınca suç üstüne suç işliyor kanunlardaki boşluktan yine sokağa salınıyor. Halimiz fena. Allah gerçekten yardımcımız olsun.

MasterChef Murat’ın Yanına Giden Ömür Gedik’den İddialı Sözler! “Acun Tehlikede”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler