Ana SayfaKimdirMasterChef Murat Özdemir Kimdir?

İlgili Postlar

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

MasterChef yarışma programında sergilediği davranışları ve arkasından jürilerden gelen diskalifiye kararıyla gündemde olan Murat Özdemir Kimdir? Murat Özdemir Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Murat Özdemir Nerelidir? Murat Özdemir Kaç Yaşında? Murat Özdemir Hangi Burç?

Murat Özdemir, 1 Ocak 1973 tarihinde Bolu, Mengen’de dünyaya geldi. 45 yaşında olan Murat Özdemir, Oğlak burcudur.

Murat Özdemir Kimdir?

3 ablası olan Murat Özdemir’in  aşçı bir ailesi vardır. Henüz 13 yaşında Kalyon Otel’de çalışmaya başlayan Özdemir, sonrasında Swissotel’de çalışmaya başladı.

MasterChef Murat, 1996 senesinde Brüksel’deki Türk Büyükelçiliği’nde 4 sene çalıştı. Bu dönemde İngilizce ve Fransızca öğrenen Özemir, bir zamanlar da Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde çalıştı.

Çırağan Oteli’nden Atıldı

Murat Özdemir, 2000 senesinden 2002 senesine kadar Çırağan Oteli’nde Tuğra Restoran’da soğuk meze şefi olarak çalıştı. Fakat Özdemir işten kovuldu. Kovulduktan sonra Antalya’da yer alan Kremlin Palace WOW Otel’de İtalyan mutfağı şefi olarak görev almaya başladı. Buradan da kovulan Murat, Anlatya’da kendisine ait ‘Bolulu Murat Şefin Köftecisi’ adlı bir köfteci dükkanı açtı. Daha sonra pideci, nargile kafe ve Türk yemekleri restoranı da açan ve işleyen Murat Özdemir’in işleri kötü gitmeye başlayınca 4 dükkanı da satarak İstanbul’a taşındı.

Pazarcılık Yaptı

Murat Özdemir, İstanbul’a taşındıktan sonra bir süre farklı semtlerde pazarcılık yapmaya başladı. Zeytinyağlı yiyecekler satan MasterChef Murat bir zaman sonra bu işi de bıraktı.

Yemekteyiz’den Kovuldu!

TV8’de ekranlara gelen Yemekteyiz isimli yemek programına katılan ve tepkilere sebep olan sözlerinden dolayı eleştirilen Murat Özdemir, final bölümünde programın sunucusu Onur Büyüktopçu tarafından kovuldu.

Özel Hayatı

MasterChef Murat olarak bilinen Murat Özdemir 3 defa evlendi. Bu evliliklerinden Zehra isminde bir kızı bulunmaktadır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler