Ana SayfaÜnlülerMasterChef Murat'ın Yanına Giden Ömür Gedik'den İddialı Sözler! "Acun Tehlikede"

İlgili Postlar

MasterChef Murat’ın Yanına Giden Ömür Gedik’den İddialı Sözler! “Acun Tehlikede”

Tv8 kanalında sevilerek izlenilen MasterChef yemek yarışmasıyla üne kavuşan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını kanıtlayan video yüzünden dün akşam gözaltına alındı. İşte Detaylar…

Murat Özdemir Gözaltına Alındı!

Acun Ilıcalı’dan Açıklama…

Şok görüntüler karşısında Acun Ilıcalı da sessiz kalamadı ve Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla açıklama yaparak, “Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ömür Gedik, Acun Ilıcalı’nın da tehlike altında olduğunu söyleyerek dikkat çekti…

V8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’e damga vuran yarışmacı Murat Özdemir, son yayınlanan bölümde jüri üyesini çileden çıkardı ve yaptığı olumsuz hareketlerden dolayı yarışmadan diskalifiye edilmişti. MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye olan Murat Öztürk son olarak AVM’yi birbirine katmıştı. TV8’de yayınlanan ‘MasterChef’ yarışmasından diskalifiye edilmesiyle gündeme gelen Murat Özdemir, canlı yayında intihara kalkışmıştı. Yaşananlar sonrası Murat Özdemir’in tüyler ürperten bir görüntü daha geldi. Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını gösteren bir video paylamıştı. MasterChef Murat Özdemir, papağanına işkence yaptıktan sonra gözaltına alındı. Şikayetçi olmak için karakola giden Ömür Gedik, Acun Ilıcalı’nın da tehlike altında olduğunu söyleyerek dikkat çekti. İşte Detaylar…

 

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Ömür Gedik kimdir?

Murat’ın polislere sorgu sırasında söylediği ‘Getirin o kuşu pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var.'”

Bütün geceyi karakolda geçiren Ömür Gedik, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Karakolda yaşanan olayları anlatan  Ömür Gedik, “Sürekli yukarı bakarak ‘Acun, Acun’ diye bağırıyor. Acun’un tehlike altında olduğunu düşünüyorum” dedi. Ömür Gedik  devamında ise: “Başka bir karakola gidip şikayetçi olduk sonra Murat’ın ve papağanın olduğu karakola gittik. Papağan bir odadaydı Murat’tan onun iki yan odasındaydı. Hayvan karanlık bir odadaydı yanına bir insan girdiğinde korkunç şekilde bağırmaya başlıyordu. O kadar korkmuş ki travma geçiriyordu. Hayvan kötü niyetli olmadığını anlayınca sakinleşiyor yanına oturdum konuştum. Murat sağlık muayenesine gidip geri geldiğinde ‘Acun Acun’ diye bağırmaya başladı. Polislere korkunç bir direnç gösterdi. Kuşla aynı karakolda ve bağırmaya devam ediyor. Hayvan sevenlerin bir kısmını Murat’ın evinin önünde bekliyor. Murat’ın polislere sorgu sırasında söylediği ‘Getirin o kuşu pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var.'”

Murat Özdemir’in Skandal Videosuna Acun Ilıcalı Yorumu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler