Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy 'Fakir Birisiyle Olmam'

İlgili Postlar

Özge Ulusoy ‘Fakir Birisiyle Olmam’

Ünlü manken Özge Ulusoy geçtiğimiz yıl bir söyleşide  ‘Fakir Birisiyle Olmam’  imasında bulunmuştu ve şimdilerde görülüyor ki ünlü manken gerçekten de sözlerinin arkasında. Ulusoy’un gizli  tutmaya çalıştığı yeni aşkı ve detayları haberimizde.

Fakir Biri İle Olamıyacağını Dile Getirmişti!

Geçtiğimiz aylarda İsveçli Bankacı Joaquim Lundholm ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Özge Ulusoy iki ay önce Joaquim Lundholm ile yollarını ayırma kararı almıştı şimdilerde ise yeni bir aşk iddiası ile gündemde Özge Ulusoy.

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Özge Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı ve iddialara göre gönlünü kaptırdığı kişi İş Adamı Faruk Çolakoğlundan başkası değil. Aşkın ilk sinyallerini İspanyada veren Özge Ulusoy‘un kalp emojisini kullanarak yayınladığı fotoğrafların  İş Adamı Faruk Çolakoğlu tarafından çekildiği iddiası ikilinin arasındaki aşk haberlerini doğrular nitelikte.

Özge Ulusoy Kimdir?

Kalbinin Boş Olmadığını İma Etti!

2. sayfanın haberine göre geçtiğimiz günlerde  Barcelona’daki paylaşımları ile kalbinin boş olmadığını ima eden Özge Ulusoy şimdilik yeni aşkını oldukça gizli tutuyor. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi geçtiğimiz yıl bir söyleşide ‘Fakir Birisiyle Olmam’ imasında bulunan 36 yaşındaki manken Özge Ulusoy şimdilik sözünün arkasında durmuşa benziyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım adlı program ise ünlü manken Özge Ulusoy‘un yeni aşkı olduğu iddia edilen iş adamı Faruk Çolakoğlu ile Barcelona tatilindeki fotoğrafına ulaştı. Haklarında çıkan Aşk haberleri ile ilgili henüz  iş adamı Faruk Çolakoğlu yada ünlü manken Özge Ulusoy’dan herhangi bir açıklama gelmedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler