Ana SayfaÜnlülerİrem Derici: Yıldız Tilbe Kafamı Isırdı!

İlgili Postlar

İrem Derici: Yıldız Tilbe Kafamı Isırdı!

İrem Derici: Yıldız Tilbe kafamı ısırdı! Kış turizminin merkezi Uludağ’da düzenlenen Snow Weekend 2018’in ilk gününde sahne alan İrem Derici, geceye damgasını vurdu. 2 saati aşkın bir süre sahnede kalan ünlü şarkıcı, sahnede yaptığı açıklamalar ile kendisini izlemeye gelen hayranlarını şaşırttı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm açıklamalar…

İrem Derici’nin Eski Kocası Rıza Esendemir’in, Cansu Taşkın Yorumu Olay Oldu!

İrem Derici: Yıldız Tilbe kafamı ısırdı!

İrem Derici: Yıldız Tilbe kafamı ısırdı! Kış turizminin merkezi Uludag’da düzenlenen Snow Weekend 2018 festivalinin ilk gününde sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

4 dansçı ile birlikte iki saati aşkın bir süre sahnede kalan ünlü şarkıcı; dans performansıyla izleyicilerden tam not alırken, sık sık verdiği sohbet aralarıyla da oldukça keyifli saatler yaşattı.

İrem Derici, Snow Weekend 2018'de hayranlarına keyifli saatler yaşattı.
İrem Derici, Snow Weekend 2018’de hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

İrem Derici kimdir?

Uludağ kadar ağzım var!

Konser sırasında sık sık hayranlarıyla sohbet eden İrem Derici; ağzının Uludağ kadar büyük olduğunu iddia ederek, ” Ön masalar genelde şanslı sayılır. Ama benim sahnemde asla. Çünkü benim ağzım büyük, ben tükürüyorum. Ben şarkı söylerken tükürüyorum, o yüzden şimdiden masaları peçete ile donatalım. Bakar mısınız abi Uludağ kadar ağzım var, ben ne yapayım?” sözleriyle izleyicileri kahkahaya boğdu.

Geçen yıl öldüm öldüm, sonra yeniden dirildim!

Geçtiğimiz yıl geçirdiği anoreksiya nedeniyle rahatsızlanan ve br süre yoğum bakımda tedavi gören İrem Derici, o dönem yaşadıkları hakkında ise şunları söyledi:

“Geçen yıl öldüm öldüm, sonra yeniden dirildim. Bir deri bir kemik kalmıştım.Şu anoreksiya denen illet hastalık var ya; beni az daha yok ediyordu. 41-42 derece ateşle hayatta kalmaya çalışıyordum, halüsinasyonlar görüyordum. Bir gece yine halüsinasyon gördüm, kafamda rengarenk peruklarla dolaşıyordum. O görüntüyü bir klibimde kullandım.”

Yıldız Tilbe’yi çok seviyordum, görünce dünyam durdu!

Kendi şarkılarının yanı sıra diğer şarkıcıların şarkılarını da seslendiren İrem Derici; seslendirdiği Yıldız Tilbe şarkısının ardından ünlü sanatçı ile arasında geçen anektotu anlatarak, Tilbe’nin kafasını ısırdığını itiraf etti.

Seslendiridiği şarkıdan sonra ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile tanışma anısı anlatan Derici, şunları söyledi:

“Yıldız Tilbe çocukluğundan beri çok sevdiğim bir sanatçı. Daha yeni ünlü oluyorum, onun şarkılarını söylüyorum, kendisiyle tanışmayı da çok istiyorum… Bir gün bir defilede arkamdan biri geldi, kafamı ısırdı. O sinirle arkamı dönüp iki kelam sallayacaktım. Baktım Yıldız Tilbe; bir anda dünyam durdu.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler