Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Eski Kocası Rıza Esendemir'in, Cansu Taşkın Yorumu Olay Oldu!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Eski Kocası Rıza Esendemir’in, Cansu Taşkın Yorumu Olay Oldu!

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken sosyetik güzel Cansu Taşkın, Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın hemen altına yorum yapan şarkıcı İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’in yorumu, sosyal medyada olay oldu, detaylar Haberimizde..

Cansu Taşkın, bikiniyle kaptan koltuğuna oturdu

Cansu Taşkın, Bir Dergi İçin Verdiği Pozu Instagram Hesabında Paylaşınca Olanlar Oldu..

Kısa sürede 90-58-92 vücut ölçüleri ile Instagram’ın en ince belli kızı unvanını almayı başaran Cansu Taşkın Instagram hesabından yaptığı cüretkar paylaşımlarla her defasında magasin haberleri‘nde gündem olmayı başarıyor. Sosyetik güzel Cansu Taşkın, Bu defa bir dergi için objektiflerin karşısına geçti. Dergi için çekildiği özel pozu sosyal medya hesabından da takipçileri için paylaşan Cansu Taşkın’a yapılan bir yorum ise bomba etkisi yarattı.

Cansu Taşkın kimdir?

“Aranızda Bir Şeyler Varsa Biz de Bilelim Bizden Sır Çıkmaz.”

Sosyetik güzel Cansu Taşkın’ın yüzlerce beğeni ve yorum yapılan paylaşımına, ünlü şarkıcı İrem Derici’nin boşandığı kocası aranjör Rıza Esendemir bir yorum yaptı. Aranjör Rıza Esendemir’in, Cansu Taşkın’a yaptığı “DM’ye bak baby” ifadeli mesajı çok kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Cansu Taşkın’ın kendi takipçileri de bu mesaj karşısında boş durmadı. Cansu Taşkın’ın bir takipçisi bu paylaşıma, “Mervecim baksana DM’ne fotoğraflara yorum yapmaya başladı adam.” ifadeleriyle mesaj yazarken diğer bir takipçisi ise, “Aranızda bir şeyler varsa biz de bilelim bizden sır çıkmaz.” ifadeleriyle yorum yazıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler