Ana SayfaDedikoduAyşen Gruda'nın Doktorundan Açıklama!

İlgili Postlar

Ayşen Gruda’nın Doktorundan Açıklama!

Ünlü Yeşil Çam oyuncularından Ayşen Gruda’nın doktorundan açıklama geldi.  Ayşen Gruda mide kanaması nedeni ile hastaneye kaldırılmıştı 5 gündür tedavi altında olan usta oyuncunun hakkındaki son dakika gelişmelerini Doktoru paylaştı detaylar haberimizde..

Kanserin Karaciğerine Sıçrama Durumu Mevcut!

Mide kanaması nedeni ile geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan usta oyuncu 5 gündür özel bir hastanede tedavi altında sanatçı Ayşen Gruda‘nın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri doktorları tarafından açıklanıldı. Hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Ergün Kasapoğlu, “Gruda’nın şu an bilinci açık, lakin Pankreas kanserinden dolayı karaciğerine sıçrama durumu mevcut. Şu anda hayati tehlikesi söz konusu değil. Beslenmesiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anda Gruda damardan besleniyor” diyerek usta sanatçı hakkındaki gelişmeleri sevenleri ile paylaştı.

site:magazinhaberleri.com ayşen gruda kimdir ile ilgili görsel sonucu

Ayşen Gruda kimdir?

Kan Değerleri Çok Düşük!

74 yaşındaki usta sanatçı Ayşen Gruda‘nın hastaneye kaldırıldığında kan değerlerinin oldukça düşük olduğunu dile getiren Uzm. Dr. Kasapoğlu, “Cuma günü 18.30 sıralarında mide kanaması şikayetiyle başvurdu. Kan değerleri çok düşüktü. Yoğun bakıma aldık. Beş günlük takip sonrasında genel durumu daha iyi. Üç ünite kan transfer ettik. Durumu stabil olduğu için servise alma ihtimalimiz var. Önceki hastalığı olan pankreas kanserinden olayı genel durumu bozuk. Medikal tedavisi devam etmektedir. Takip açısından servise almayı planlıyoruz”  diyerek hastalık hakkında bilgilendirmede bulundu. Usta oyuncu Ayşen Gruda, geçtiğimiz hafta içerisinde mide kanaması rahatsızlığı ile Kağıthane’de bulunan özel bir hastaneye yatırılmıştı. 74 yaşında olan oyuncu direk yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler