Ana SayfaÜnlülerMurat Özdemir'in Skandal Videosuna Acun Ilıcalı Yorumu!

İlgili Postlar

Murat Özdemir’in Skandal Videosuna Acun Ilıcalı Yorumu!

Yaptıkları ve paylaştıkları ile gündeme gelmeye devam eden Murat Özdemir’e Acun Ilıcalı yorumu gecikmedi. MasterChef yarışmasından diskalifiye olduktan sonra sosyal medyada popüler karakterlerden biri olan Murat Özdemir Instagram hesabından paylaştığı video ile binlerce insanın hışmına uğradı. Acun Ilıcalı, Murat Özdemir’in paylaştığı skandal video sonrası kendi hesabından açıklama yaptı. Bu gelişmelerin ardından da Murat Özdemir’in Instagram hesabı hacklendi.

MasterChef Murat Özdemir, Gözaltına Alındı!

Murat Özdemir’in Skandal Videosu

Murat Özdemir’in Instagram’da paylaştığı, eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri takipçileri ve sosyal emedya kullanıcıları tarafından çok büyük tepkiye yol açtı. Paylaştığı videosunda Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Murat Özdemir için sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Twitter profiline oldukça kısa bir sürede çok sayıda şikayet yağdı.

Murat Özdemir'in skandal videosu
Murat Özdemir’in skandal videosu

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Murat Özdemir’e Acun Ilıcalı Yorumu

Şok görüntüler karşısında pek çok insan görüş ve düşüncelerini sıralarken Acun Ilıcalı da sessiz kalamadı ve Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla açıklama yaparak, “Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Murat Özdemir'e Acun Ilıcalı Yorumu
Murat Özdemir’e Acun Ilıcalı Yorumu

Murat Özdemir’in Instagram Hesabı Hacklendi

Skandal video sonrası insanlar tepkilerini açık açık yazarken Murat Özdemir’in Instagram hesabı hacklendi ve aşağıdaki hikaye paylaşıldı.

Murat Özdemir'in Instagram Hesabı Hacklendi
Murat Özdemir’in Instagram Hesabı Hacklendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler