Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe O Ses Türkiye'ye Geri mi Dönüyor!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’ye Geri mi Dönüyor!

TV8’deki O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe’nin hayranlarıyla yaşadığı ilginç bir olayı anlatınca stüdyodakiler şaşkına döndü.TV8’de ekrana gelen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının önceki akşamki bölümüne Yıldız Tilbe’nin yaşadığı ilginç bir olay damga vurdu. Abdullah İdik adlı yarışmacı, koyu bir Yıldız Tilbe hayranı olduğunu ve onu görmek istediğini söyleyince Acun Ilıcalı, Tilbe’nin hayranlarıyla yaşadığı bir anıyı anlattı.

Beyaz’ın, ‘O Ses Türkiye’ Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe’ye yeniden göz mü kırpıyor? İlginç anısı kahkaha kopardı!

O Ses Türkiye’de geçtiğimiz sezon jüri üyesi olan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yerini Seda Sayan’a bıraktı.

Aniden verilen bu karar, yaz sezonunda çok konuşulmuştu. Tilbe, kendi isteğiyle ayrılmadığını ifade eden bir sosyal medya paylaşımı yapmış ve bu durum uzun süre gündemde kalmıştı.

Tilbe’nin “O ses’te yokmuşum, olsun!” sözleriyle sosyal medyayı sallamıştı.

Aradan geçen süre zarfında Acun Ilıcalı’dan Yıldız Tilbe ile ilgili gelen açıklama şaşırttı.

Aslında O Ses Türkiye’ye çıkan bir yarışmacının Yıldız Tilbe ile görüşme isteği bu açıklamayı da beraberinde getirmiş oldu.

Olay şöyle gelişti:

TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Yıldız Tilbe’nin bir hayranı, Acun Ilıcalı’dan kendisini Tilbe ile görüştürmesini istedi. Sonrasında Acun Ilıcalı’nın anlattığı Yıldız Tilbe anısı yarışmaya damga vurdu.

TV8’de ekrana gelen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının önceki akşamki bölümüne Yıldız Tilbe’nin yaşadığı ilginç bir olay damga vurdu. Abdullah İdik adlı yarışmacı, koyu bir Yıldız Tilbe hayranı olduğunu ve onu görmek istediğini söyleyince Acun Ilıcalı, Tilbe’nin hayranlarıyla yaşadığı bir anıyı anlattı.

Yarışmanın yeni bölümünde sahneye çıkan Abdullah İdik, Yıldız Tilbe’yi çok sevdiğini ve onu 5 saniye de olsa görmek istediğini söyledi. İdik’in bu sözleri üzerine devreye giren Acun Ilıcalı, yarışmacıyı Tilbe ile görüştüreceğinin sözünü verdi.

Tilbe’nin hayranları tarafından çok sevildiğini söyleyen Ilıcalı, ünlü şarkıcının yaşadığı bir olayı da seyircilerle paylaştı. Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe’nin sabah kalktığında salonda tanımadığı insanlar gördüğünü söyledi.

“Bunlar kim” diye sorduğunda ise hayranlarının camdan girdiğini anlattı. Tilbe’nin bu anısı stüdyodakileri hem şaşırttı hem de kahkahaya boğdu.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Yıldız Tilbe ile geçen yıl olağanüstü bir sezon geçirdiklerini ve ilerleyen dönemlerde tekrar birlikte olmak istediğini de dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler