Ana SayfaÜnlülerBeyaz'ın, 'O Ses Türkiye' Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

İlgili Postlar

Beyaz’ın, ‘O Ses Türkiye’ Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen yarışma program ‘O Ses Türkiye’ programına başarılı bir performans sergileyen yarışmacı Erdem Ocak’ı ikna etmeye çalışan Beyazıt Öztürk, öyle bir vaatte bulunduki, seyircinin ağzı açık kaldı, detaylar Haberimizde..

Beyazıt Öztürk’e özel motosiklet

Beyaz’ın, ‘O Ses Türkiye’ Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

‘O Ses Türkiye’ programında başarılı bir performansı olan yarışmacı Erdem Ocak’ı kendi takımnageçmesi için ikna etmeye çalışan Beyazıt Öztürk, seyircilerin de desteğini alaacak biçimde bir vaatte bulundu.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Jüriyide Kendine Hayran Bırakan Yarışmacı..

4 jüri üyesini de performansıyla kendisine döndürmeyi başaran psikolog ve müzik terapisti olduğu bilinen yarışmacı Erdim Ocak,  jürinin gönlünü fethetmeyide başarmışa benziyor.

“Ses Tonun İnanılmaz Güzel”

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk, “Doğru okuduğunu mu konuşalım, parçayı güzel okuduğunu mu, konuşalım! Ses tonun inanılmaz güzel” diyerek yarışmacıya ekibine almak istediğini açıkladı. Yarışmacı Erdem Ocak’ı ikna etmek için elinden geleni yapan jüri Beyazıt Öztürk’ün vaadi ile herkesi şaşırttı.

O Ses Türkiye’de yarışmak için bakın ne yaptı!

“Beni Seçersen Buradaki Herkese Pizza Ismarlarım”

Yarışmacı Erdem Ocak’a güzel sözler ile ikna etmeye çalışan Beyazıt Öztürk, “Beni seçersen buradaki herkese pizza ısmarlarım” dedi. Salonda alkış çığlık arasında vaadini sürdüren usta komedyen, “Şu anda beni seçmezsen buradaki hiç kimse pizza yiyemeyecek” diyerek yarışmacıya yaptığı bu şantajla, salondaki herkesi kahkahaya boğdu.

25 Kasım 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Savaşçı mı? O Ses Türkiye mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler