Ana SayfaÜnlülerBeyazıt Öztürk'e özel motosiklet

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk’e özel motosiklet

Beyazıt Öztürk’e özel motosiklet. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, kendisine özel bir motosiklet yaptırdı. Beyazıt Özütrk’ün kendine özel motosikletine neler yapıldı? Ne kadar maliyeti oldu? Detaylar haberimizde…

Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye’ye Damgasını Vurdu!

Beyazıt Öztürk’e özel motosiklet

Şimdilerde O Ses Türkiye isimli sevilen programda jüri üyesi olarak ekranlarda boy gösteren ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yeni motosikletini kişiselleştirdi. Öztürk, yeni satın aldığı motosikletini mavi renge boyattı ve aralarına altın rengi serpmeler yaptırdı. Kendine has bir tarza sahip hale gelen motosiklete Beyazıt Öztük’ün bir dokunuşu da, doğum tarihi olan 69 rakamını yazdırmak oldu. Beyazıt Öztürk’ün yeni motosikleti, yeni hali ile dikkat çekti.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk'e özel motosiklet
Beyazıt Öztürk’e özel motosiklet

Beyazıt Öztürk’ün yeni motosikleti kaç paraya mal oldu?

Beyazıt Öztürk’ün yeni satın aldığı bu motosikletin değerinin 52 bin lira olduğu öğrenildi. Öztürk’ün motosikleti kişiselleştirmek için yaptığı harcamalar ile birlikte motosikletin yeni maliyetinin 80 bin liraya ulaştığı duyuldu.

Beyaz SHOW bitti, Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye’ye geçti

Yıllarca Beyaz Show isimli program ile izleyici karşısına çıkan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde programına son vermişti. Beyazıt Öztürk’ün programının yayınlandığı Kanal D kanalının el değiştirmesinin ardından yaşanan bu durum karmaşaya neden olmuştu. Programın tamamen yayından kalkıp bitmeyeceği, ara vereceği açıklansa da Beyazıt Öztürk, bu sezon O Ses Türkiye programında jüri üyesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler