Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç'a evlilik teklifi

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’a evlilik teklifi

Murat Dalkılıç’a evlilik teklifi geldi. Maddi imkanlardan dolayı konserine gelemeyen bir hayranını ücretsiz olarak ağırlayan Murat Dalkılıç, bu jestinin karşılığında evlilik teklifi aldı. Murat Dalkılıç’a evlilik teklifi sürprizi oldu. Detaylar haberimizde…

Murat Dalkılıç ve Melis Sezen aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi!

Murat Dalkılıç hayranının imdadına yetişti

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, İzmir konserine maddi imkanlardan dolayı gelmek istediği halde gelemeyen ve bu durumunu sosyal medya hesabından paylaşan bir hayranını, konserinde ücretsiz olarak ağırladı. Dalkılıç’ın hayranının bu jeste karşılığı, evlilik teklifi oldu.

Murat Dalkılıç kimdir?

Murat Dalkılıç hayranına tepkisiz kalmadı

Murat Dalkılıç, dün akşam İzmir’de konser verdi. Dalkılıç’ın konserine gitmek isteyen bir hayranı sosyal medya hesabından “Murat yarın İzmir’e konsere geliyor ve ben parasızlıktan gidemiyorum.” diye yorum yazarak durumu anlattı. Hayranının bu paylaşımı gören ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, büyük bir jest yaptı.

Murat Dalkılıç’tan hayranına büyük jest

Murat Dalkılıç, maddi imkanlarından dolayı konserine gelemeyeceğini söyleyen hayranına yine sosyal medyadan “Aşk olsun dert ettiğin şeye bak! Bir arkadaşını da davet et seninle beraber kapıya geldiğinde bu yazıyı göster bendensin.” diye yazdı.

Murat Dalkılıç’a evlilik teklifi

Murat Dalkılıç’ın bu jesti karşısında çok mutlu olan hayranı, sevincini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belli eti. Hayranı, Murat Dalkılıç’a “Murat beni çok mutlu ediyorsun sana aşığım evlenelim artık.” yazarak evlenme teklifi etti. Murat Dalkılıç, hayranının bu teklifine yanıt vermemeyi tercih etti.

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, on aylık aşklarını geçtiğimiz haftalarda noktalamıştı. Ayrılık haberlerinin ardından birçok iddia gündeme gelirken, ilk açıklama Hande Erçel’den gelmişti. Erçel, Murat Dalkılıç ile ayrılıklarını nedeni hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler