Ana SayfaÜnlülerÜnlü Kot Markası Serenay Sarıkaya’dan İlham Aldı!

İlgili Postlar

Ünlü Kot Markası Serenay Sarıkaya’dan İlham Aldı!

Ünlü bir kot markasının yeni tasarımlarında ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın gardırobundan esinlenildi. Reklam filmi yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Serenay Sarıkaya’nın yeni reklam filmi şu aralar herkesin dilinde…

Hayran Bırakıyor

Serenay Sarıkaya’nın gardrobundan esinlenen ünlü kot markasının yeni koleksiyonu çok konuşulacağa benziyor. Filmde koleksiyonlardan ürünlerle boy gösteren Serenay Sarıkaya kahve almaya her gittiğinde baristaları kendine hayran bırakıyor, baristalar da Sarıkaya’ya duydukları hayranlığı en iyi ifade edecek sözcüğü bulmaya çalışıyor.

Filmin sonunda Sarıkaya’nın kahve bardağına yazılan isim “Serenays” oluyor. Serenay Sarıkaya’dan ilham alan ünlü firma, ünlü yıldızın dostları ve moda dünyasından etkili isimlerin katıldığı bir davetle tanıttı. Serenay’ın farklı tarzından ilham alınarak tasarlanan koleksiyonun davetine, aralarında Bergüzar Korel, Selma Ergeç, Yasemin Özilhan, Ezgi Mola, Kerem Bürsin ve Deniz Marşan’ın da bulunduğu renkli simalar katıldı. Koleksiyonu çok beğenen konuklar, gecenin sonunda Serenay Sarıkaya’nın başarısını dile getirdi.

Yüzü olduğu ünlü firmanın lansmanında konuşan Seranay Sarıkaya: “Geri dönmek inanılmaz bir duygu, ikinci ailem gibi onlar. Yeni koleksiyonda çok güzel şeyler hazırladık, benim dolabımdan esinlendik” dedi.

“Serenay’ın Gardrobunu Kurcaladık”

Ünlü firmanın CEO’su Cüneyt Yavuz geceyle ilgili: “Serenay tekrar firmamızın reklam yüzü… Sezonun bu döneminde kadını odağımıza alarak ve Serenay’dan ilham alarak güzel tasarımlar hazırladık. Büyük heyecanla televizyon kampanyasına başladık. Serenay’ın gardrobunu kurcaladık. Oradan da ilham aldık” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler