Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'de yarışmak için bakın ne yaptı!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’de yarışmak için bakın ne yaptı!

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen yarışma programı O Ses Türkiye’de çok konuşulan bir olay yaşandı! O Ses Türkiye yarışmasının Pazar akşamı ekrana gelen 16. yeni bölümünde sahneye çıkan Kerem Özdemir, Ala Gözlü Nazlı Pirim türküsünü seslendirdi. Kerem Özdemir, Acun Ilıcalı’ya ulaşmak için uğraşırken güvenlikçilerle yaşadığı komik olayı anlattı. O Ses Türkiye’de yarışmak için yaptıklarını anlatan Kerem dilden dile konuşuluyor! Gelin haberimizin detaylarından Kerem Özdemir’in hikayesine beraber bakalım…

İlginç yarışmacı Kerem’in hikayesi

Acun Ilıcalı’nun sunduğu, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye 25 Kasım Pazar akşamı yayınlanan 16. yeni bölümünde ekrana geldi. O Ses Türkiye’ye Elazığ’dan katılan Kerem Özdemir, yaşadığı ilginç olayı jüri ve seyircilerle paylaştı.

Acun Ilıcalı ile konuşmak istediğini ve Elazığ’dan geldiğini belirten Kerem Özdemir, ne yapıp edip sonunda Ilıcalı’ya ulaştığını ve onunla konuştuğunu söyledi. Kerem Özdemir’in Acun Ilıcalı ile konuşmak için yaşadığı macera seyirciler tarafından ilgiyle dinlendi.

İnat etti iki jüriyi döndürdü!

Acun Ilıcalı ile konuşmak istediğini ve Elazığ’dan geldiğini belirten Kerem Özdemir, ne yapıp edip sonunda Ilıcalı’ya ulaştığını ve onunla konuştuğunu anlattığı hikayesiyle Kerem Özdemir sözlerini sonunda ‘İnat ettiğim ve yapmak istediği herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım’ dedi. Jüri üyelerinden Hadise ve Seda Sayan’ı döndürmeyi başaran Kerem Özdemir, Seda Sayan’ın takımına katıldı.

Hadise kimdir?

Hadise kimdir?

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler