Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Evleniyor mu?

İlgili Postlar

Merve Boluğur Evleniyor mu?

Merve Boluğur Evleniyor mu? Herkesin konuştuğu Murat Dalkılıç evliliğinin sona ermesinden sonra pek ortalarda gözükmeyen ve işine odaklanan Merve Boluğur‘dan şaşırtıcı evlilik açıklaması!

Merve Boluğur’dan Çok Konuşulacak Pişmanlık İtirafı!

Merve Boluğur Evleniyor mu?

EKAV / Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı, İnci Ertuğ son dönem yapıtlarının yer aldığı STRATUM başlıklı 15. kişisel sergisine Ekavart Gallery’de ev sahipliği yapıyor. Stratum’da; renklerin dokuların ve desen katmanlarının aracılığıyla şifrelenen tuvaller, zaman, mekân ve hafıza katmanlarını sorgulayan sanatçının dilini oluşturuyor. Ertuğ’u bu özel gününde yalnız bırakmayan güzel oyuncu Merve Boluğur, modacı olan yakın arkadaşı Amor Garibovic ile birlikte katıldı.

Merve Boluğur kimdir?

Son zamanda zor günler geçiren Merve Boluğur, psikolojik destek görmüştü. Boluğur aldığı desteğin ardından günler sonra kameralar karşısına çıktı. Murat Dalkılıç ile birlikteliğinden sonra 2 yıl aşka ara veren Merve Boluğur muhabirlerin: “Yeniden evlenir misiniz?” sorusuna oyuncu: “Evleneceğim herhalde. Evleneceğim zaman gelinliğimi Amor Garibovic hazırlayacak.” demesiyle birlikte şaşırtıcı açıklamada bulundu.

Acemi Cadı, Küçük Sırlar gibi sevilen televizyon dizilerinin aranan yüzü Merve Boluğur bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Yakın zamanda dizi tekliflerini değerlendiren Merve Boluğur: ”Bu aralar bir proje üstünde çalışıyorum, bu ayrılık önümüzdeki günlerde son bulacak.” Başarılı kadın oyuncunun bu uzun süreli yokluğu hayranları tarafından sabırsız bir bekleyişe dönüştü. Yakın zamanlarda ekranlarda izleyiciyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler