Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı açıklaması!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması! Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı, son dakika açıklaması yaptı. Boşandıkları günden bu yana attıkları her adım yakından takip edilen ünlü isimlerin son dönemlerde hakkında çıkan iddialara, Acun Ilıcalı cephesinden açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı hakkında hangi açıklamada bulundu? Haklarında gündeme gelen iddialar hakkında neler söyledi? İddialar doğru mu? Yoksa, iddiaları yalanladı mı? Olay hakkında merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Şeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı!

İddiaların ardı arkası kesilmedi

Ünlü televizyoncu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yılın son günlerinde eşi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Sessiz sedasız boşanma davası açan ünlü çift, adliye önünde görüntülenerek büyük bir sürpriz yapmıştı. Tek celsede biten evlilik sonrasında sular bir an olsun durulmadı. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliğinin bitişinin ardından, birçok farklı iddia gündeme geldi. Özellikle, Şeyma Subaşı eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’yı evden çıkartıyor iddiası

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı hakkında son günlerde gündeme gelen iddialardan biri de; Şeyma Subaşı’nın oturduğu evden çıkarılacağı ve daha mütevazi bir eve yerleşeceği oldu. Hatta, Acun Ilıcalı’nın, Şeyma Subaşı’nın oturduğu evi 50 milyon liraya sattığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, bu iddiaların ardından konu hakkında açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı kimdir?

Acun Ilıcalı’dan iddialar hakkında açıklama

Eski eşi Şeyma Subaşı’nın oturduğu villayı 50 milyon liraya sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı, bir program sunucusuna yaptığı açıklamada iddialar hakkında düzeltme yaptı. Program sunucusu, Acun Ilıcalı’nın konu hakkında yaptığı açıklamayı aktarırken, “Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL’ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL’ye alınmış ve 50 Milyon TL’nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı’nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı’na başka bir ev alacağını söyledi.” diye konuştu.

Acun Ilıcalı, boşanma sonrasında eski eşi Şeyma Subaşı’yı mağdur etmeyerek ona yeni bir ev satın alacağını, zaten boşanırken yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı’ya bir ev satın alacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler