Ana SayfaÜnlüler​Serhat'ın Merakla Beklenen Eurovision Şarkısı ve Klibi Yayınlandı!

İlgili Postlar

​Serhat’ın Merakla Beklenen Eurovision Şarkısı ve Klibi Yayınlandı!

Serhat Hacıpaşalıoğlu Eurovision sürprizi yaptı! Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun Eurovision’da söz ve müziği kendisine ait olan şarkı ve klip yayınlandı.

Serhat Hacıpaşalıoğlu Eurovision Şarkısı ve Klibi Yayınlandı!

Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun Eurovision’da Güney Avrupa’da San Marino’yu temsil edeceği söz ve müziği kendisine ait olan şarkı ve klip yayınlandı. Türkiye’nin uluslararası müzik piyasasındaki en başarılı ismi Serhat’ın, 64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda söyleyeceği ve büyük bir merakla beklenen şarkısı ve klibi yayınlandı. 14 Mayıs’ta Tel Aviv’deki birinci yarı finalde ‘’Say Na Na Na’’ şarkısıyla sahne alacak sanatçı, ilk kez besteci kimliğiyle de ön plana çıktı. Şarkıda Türkçe sözler de yer aldı.

Je M’adore ve I Didn’t Know şarkılarıyla, Avrupa ve Amerika dans müzik listesinin zirvesine çıkan Serhat, söz müziği kendisine ait olan‘’Say Na Na Na’’ ile Eurovision sahnesinde olacak. Hareketli şarkıya, Hollywood kliplerini aratmayacak bir prodüksiyonla klip çekildi.

Klipte Birçok Ünlü Yer Aldı

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini, Celine Dion Lara Fabian gibi dünyaca ünlü şarkıcılarla çalışan Fransız Thierry Vergnes üstlendi. Ünlü yüzlerin katıldığı çekimler 4 gün sürdü.

50 kişilik cast ekibinden oluşan klipte, gazeteci ve şarkıcı Nazlı Mengi, 2018 Çekya güzeli Lea Steflickova ve Hollandalı model Femke Brinxma’nın yanı sıra; çocuk yıldızlardan, Çocuktan Al Haberi programının sevilen çocukları Ebrar Alya Demirbilek, Nisan Aktaş ve Arda Şahin de bu klipte rol almaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler