Ana SayfaKimdirEbrar Demirbilek kimdir?

İlgili Postlar

Ebrar Demirbilek kimdir?

6 Aylıkken Yalan Dünya dizisinde rol alan ve ufak yaşından itibaren oyunculuğa devam eden küçük ve başarılı oyuncu Ebrar Demirbilek kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Ebrar Demirbilek kimdir? Ebrar Demirbilek kaç yaşında? Ebrar Demirbilek aslen nereli? Ebrar Demirbilek hangi burç?

30 Eylül 2013’de doğan minik oyuncu Ebrar Alya Demirbilek, 6 yaşındadır. İstanbul’da doğan Ebrar Demirbilek aslen İstanbullu ve terazi burcudur.

Ebrar Demirbilek kimdir?

Daha 6 aylıkken Yalan Dünya dizisinde 13 bölüm yer alan ufak oyuncu, Sen Benimsin dizisinde ve Vecihi Hür Kuş adlı sinema filminde de yer alan Ebrar Alya bir çok reklam filminde oyunculuğunu sergiledi. Bir çok projede yer alan ufak oyuncu Ebrar Demirbilek, ilk ününü Çocuktan Al Haberi adlı programda kendini göstererek kazanmıştır.

Bu başarılarının yanı sıra reklamlarda daha çok kendini gösteren minik oyuncu, televizyon kanallarının reklamlarında gösterime girmiş reklamlarda bir yüz haline gelmiştir. Ebrar Demirbilek 2015 yılında Avea reklam filminde de oynamıştır.

Sosyal medya hesaplarını ailesi ile birlikte aktif olarak kullanan minik oyuncu, Instagram hesabında 600 bin civarında takipçiye sahiptir. YouTube üzerinden 100 bini aşmış abone sayısına sahip minik oyuncu, dondurma yapımı, yemek tarifleri ve sürprizler yaptığı videolarıyla birlikte sevimliliği ile de takipçilere sahiptir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler