Ana SayfaDedikoduHakan Hatipoğlu'ndan Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’ndan Şok Açıklama!

Hakan Hatipoğlu‘ndan Şok Açıklama! Gizem Hatipoğlu ile birlikte dergi röportajında söylediği o çarpıcı açıklamaları sevenlerini şaşırttı.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan Hatipoğlu‘ndan Şok Açıklama!

2009 yılındaki “Var mısın Yok musun?” Acun Ilıcalı‘nın sunduğu yarışmasına katılan Hakan Hatipoğlu, 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Katıldığı yarışmada sadece parayı değil aşkı kazanacak kadar şanlı olan Hatipoğlu, kendisini gibi Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Hatipoğlu ile evlendi. Survivor yarışmasıyla birlikte şöhreti yakalayan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu evliğini sürdürmektedir. Çiftin kızları Lila Hatipoğlu’na açtıkları sosyal medya hesabı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunmakta.

Gizem Hatipoğlu kimdir?

”Eşim Adap Dışı Rollerde Oynayamaz!”

Hakan Hatipoğlu eşi Gizem Hatipoğlu ile birlikte Göktürk Dergisi’ne verdiği röportajda topluma uygun olmayan rollerde yer alamayacağını söyledi. Gelen teklifler konusunda seçici olduklarını vurguladı. Hakan Hatipoğlu’nun sözleri şu şekilde: ”Gizem’e oyunculukta tabi yasak uygularım. Adap dışı rollerde oynamasını istemem. Mesela açık sahnelerin olduğu bir rolde Gizem’i görmek istemem.” diyerek görüşlerini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler