Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural: Sıla Arkadaşlarıma ve İnançlarıma ......

İlgili Postlar

Ahmet Kural: Sıla Arkadaşlarıma ve İnançlarıma ……

Oyuncu Ahmet Kural, Sıla ile geçen sıcak tartışmaların sonunda, dün mahkemeye çıktılar. Mahkeme sonucunda Ahmet Kural: Sıla Arkadaşlarıma ve İnançlarıma…

Sıla ve Ahmet Kural’ın o bakışmasına Aşkım Kapışmak’ın çarpıcı yorumu

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’na “Hakaret”, “Yaralama” ve “Tehdit” suçlarından 5 yıla kadar hapsi isteniyordu, dün ise İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesinde bu konu hakkında bir çok şey konuşuldu!

Ahmet Kural: Sıla Arkadaşlarıma ve İnançlarıma…

Ünlü Sıla ve Ahmet Kural, mahkeme çıkışında yaşanılan olaylar hakkında konuştu. Konuşma esnasında Ahmet Kural  Açıklama yaptı, “Sıla Hanım’ın arkadaşlarıma ve inançlarıma yönelik saygısızlığı sebebiyle ilişkimizi bitirdik.” demesiyle gündeme düştüler.

Ayrılık sebebini üzüntülü bir biçimde anlatan Ahmet Kural, yaşanılanlar hakkında da utandığını ve kendisinin böyle bir suçla yargılanması sebebiyle utandığını belirtiyor.

Gerçekleşen olaylar hakkında 1.5 ay dışarı çıkamadığını belirten Ahmet Kural açıklama yaptı,  “2017 Mayıs ayında güzel bir ilişkiye başladık. Ama dünya görüşlerimizin, inançlarımızın farklılığı, arkadaşlarımı hor görmesi nedeniyle ne yazık ki ayrılma kararı aldım. Sonrasında ‘bir tokat attı’ haberini uydurdu. Geçen bir haftanın ardından Okan Can Yantır ile olmaya başladı. 1.5 ay evden çıkmadım. Kimseyle görüşmek istemedim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler