Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 23. Bölüm Fragmanı İzle! Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak!

Atv ekranlarında yayınlanan büyük bir izleyici kitlesine sahip reyting rekortmeni, Bir Zamanlar Çukurova’nın 23. yeni bölümü ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölümü 7 mart perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak. Yeni bölümde, büyük şoklar yaşanacak. Demir en yakınlarından ve tabi ki Yılmaz’ın büyük süprizi ile karşılaşacak. Demir, şok üstüne şok yaşayacak. Bir Zamanlar Çukurova yeni fragmanı izle.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak!

Yayınlandığı günden beri reytinglerde ilk sırada yer alan sevilen dizinin 23. yeni bölümünün ilk fragmanında, Demir’in yaşayacağı şokların yanında, Züleyha’ya da büyük bir darbe geliyor.

Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak

Dizinin yeni fragmanında; Demir, yeni açacağı fabrikanın açılışında, Çukurova halkı kulağı duyacağı şekilde, Yılmaz’ın Züleyha’nın eski sevgilisi olduğunu konuşuyorlar. Bu sırrı sadece yakın arkadaşı Cengaver’e söyleyen Demir, herkesin içinde ona kafa atıyor. Tabi Cengaver’in sarhoşken eşine ağzından kaçırdığı gerçeği eşinin gidip para karşılığı Züleyha’yı şantaj yapacağını bilmiyordu.

Bu arada Demir, Adnan bebeği alıp götürüyor ve Züleyha arkasından koşuyor. Demir’i bekleyen diğer bir süpriz ise evinin bahçesinde oturan Yılmaz oluyor. Demir, Yılmaz’ın Şermin’in konağını satın aldığından yeni haberi olacak.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 23. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1102302625658294273

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Annesinin kaybolduğunu öğrenen Demir eve dönmeye karar verir. Hünkar hanım, Fekeli ile her fırsatta görüşmeye devam eder. Hünkar’ın attan düştüğünü öğrenen Fekeli, geçmiş olsun dilemek için çiftliğe gelir. Hünkar hanım sık sık gelmemesini söyler.

ZÜLEYHA YILMAZ İLE MÜJGAN’I GÖRÜNCE FENALAŞIR!

Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak

Demir, yeni kuracağı fabrikanın detaylarını konuşmak için Züleyha ile birlikte iş yemeğine katılır. Yılmaz ve Müjgan’ı bir arada gören Züleyha fenalaşır ve eve gittiklerinde Demir’le büyük bir kavga ederler. Züleyha, Yılmaz’ı kalbinden çıkaramadığını ve kalbinin asıl sahibinin onun olduğunu söyler ve Demir onu evden kovar. Adnan bebeği vermeyeceği için Adnan’ın babasının kendisi olmadığını söyler ama Demir inanmaz.

Demir Şok Üstüne Şok Yaşayacak

Yılmaz’ın İstanbul’dan tanıdığı Çukurova’ya gelir ve baygınlık geçirir. Getirildiği hastanede Müjgan’a Yılmaz’ı sorar o da tanıdığını söyler. Müjgan, Yılmaz ile Züleyha’ın önceden nişanlı olduklarını öğrenir ve tabi tüm hastane duyar.

Bir Zamanlar Çukurova 22. Bölümde Yaşananlar! Çukurova Tüm Gerçekleri Öğrendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler