Ana SayfaDizilerSurvivor'da Sabriye'yi Gözyaşları İçinde Bırakan Olay!

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye’yi Gözyaşları İçinde Bırakan Olay!

Survivor 5. hafta 18. bölümde dokunulmazlık oyununu Yunan takımının kazanmasından sonra Türk takımında gerginlik yaşandı. Gerginlik sonrasında Sabriye gözyaşlarına hakim olamadı ve dejavu yaşadığını söyledi. Survivor’da Sabriye’yi gözyaşları içinde bırakan olay! Detaylar haberimizde.

Sabriye Şengül Kimdir?

Survivor’da Sabriye’yi Gözyaşları İçinde Bırakan Olay!

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinde iki haftadır galibiyeti Yunan takımına veriyor ve adada gerginlik yaşanıyor. Sabriye, yarışmaya katılalı bir hafta oldu ve henüz ada şartlarına alışamadı. Yarışmacı arkadaşları ile yeni yeni tanışmaya başlayan Sabriye, ilk haftada Bora ile gerginlik yaşayarak gözyaşlarına boğuldu ve dejavu yaşadığını söyledi.

İKİ GÜN OLDU ADAYA GELELİ!

Survivor'da Sabriye'yi Gözyaşları İçinde Bırakan Olay

Sabriye ile Bora arasında geçen kısa süreli tartışmada Sabriye’nin Bora’ya ‘bir sus canımı sıkma’ sözlerinin ardından, Bora, ‘ Sen susacaksın 2 gün oldu geleli boş boş konuşma’ sözleri Sabriye’nin canını sıktı ve gözyaşlarını tutamadı.

SABRİYE ‘ESKİ YAŞADIKLARIM AKLIMA GELDİ’!

Dokunulmazlık finalinin sonrasında yaşanan olayda, Sabriye eski yaşadıkları aklına geldiğini ve motivasyonunun düştüğünü söyledi. Bora’nın sarf ettiği sözlerle yıkıldığını ifade etti. Bora, takımın en iyi yarışmacısı olarak Seda’nın adını vermesi üzerine çıkan bu gerginlikten sonra, Sabriye Bora’nın yaptığının doğru olmadığını, kendisinin de erkekler için aynı konuşmayı yapsa mesela, Yusuf Türk takımın en iyisi dese, Bora’nın da aynı tepkiyi vereceğini ve moralinin bozulacağını söyledi ve göz yaşlarına hakim olamadı.

 Survivor Sabriye Türk Takımı Hakkında Şok Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler