Ana SayfaDizilerÇarpışma 14. Bölüm 1. Fragman İzle! Cansız Kadir'in Ölüm Emrini Veriyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 14. Bölüm 1. Fragman İzle! Cansız Kadir’in Ölüm Emrini Veriyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Çarpışma yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölümünde Kadir, karısı ile kızının katili olan Cansız’ı aramaktadır. Cansız yakınlarındadır ama farkında değildir. Cansız Kadir’in Ölüm Emrini Veriyor! Cansız, Kadir’i Öldürecek Mi? Çarpışma 14. bölüm 1. fragmanı izle..

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Cansız Kadir’in Ölüm Emrini Veriyor!

Çarpışma dizisinin 14. bölüm ilk fragmanda, Kadir, Cansız’ın ortağı zannettiği Zarif’ten Cansız’ın yerini öğrenmek için konuşmaya gider. Kadir, ona Cansız’ın yerini ister karısının ve kızının katili olduğunu söyler. O da başın sağ olsun der ve arkasını döner gider. Kadir ona silah doğrultur. O da ‘Tetiğe dokunmadığın her silah seni namından eder’ der. Bu arada Veli Cansız’ın Kadir’i öldürmesi için elinden geleni yapar. Veli’nin Kadir’e ne olacak sorusuna ‘o bu akşam ölecek’ cevabını alır.

İşte Çarpışma 14. bölüm 1. fragman..

 

ÇARPIŞMA 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, annesinin yanından ayrıldıktan sonra, Kerem ile birlikte meyhaneye gider. Zeynep ile Cemre’de oraya gelirler. Kadir, diğer masadan 19 yaşındayken Zeynep’e evlenme teklif edeceğinden onun kendisini bırakıp gitmesinden bahsederken Zeynep Kadir’e, benimle ilgili şeyleri orada konuşmamasını söyler.

Kadir ve Zeynep dışarı çıkarlar ve Zeynep ona evlilik teklif edeceğini bilmediğini söyler ve birden Kadir onu dudağından öper.

Cansız Kadir'in Ölüm Emrini Veriyor

ZEYNEP ASİYE İLE BULUŞUYOR!

Zeynep, Asiye’ye ile buluşur ve Asiye, oğlunu neden terk ettiğini, Cansız’ın karanlık biri olduğunu, Yusuf’un abisi Murat arabadayken Cansız’ın düşmanları tarafından silahlı saldırıya uğradıklarını. O saldırıda Murat’ın öldüğünü, Yusuf’unun da hayatını tehlikeye atmamak için onu bir ağacın altına bıraktığını ve gözünü açtığında ise kendisini akıl hastanesinde bulduğunu anlatır.

KADİR SONUNDA CANSIZ’I BULUR!

Kadir,  Cansız’ın izini sürerek onu bulur ama bulduğu kişinin Cansız olduğunu bilmiyordur onun ortağı Zarif zannediyor. Veli, Asiye’yi alıp Kadir ile Cansız’ın konuştuğu yere götürüyor ve eğer oğluna babasının kim olduğunu söylerse Kadir’in babasını öldüreceğini, çünkü Kadir’in karısının ve kızının ölümüne sebep olan kişinin Cansız olduğunu söyler.

 Çarpışma 13. Bölüm Yayınlandı! Kadir İle Zeynep Tekrar Sevgili Oldular!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler