Ana SayfaDizilerKızım 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü Kime Baba Diyor!

İlgili Postlar

Kızım 23. Bölüm Fragmanı Geldi! Öykü Kime Baba Diyor!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım cuma akşamlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde, Cemal Öykü’yü Demir’den alamaya kararlıdır. Hafızası yerinde olmayan Öykü hiç bir şey hatırlamaz. Sadece teyzesinin kim olduğunu hatırlar. Cemal’de Zeynep’i bulur ve Öykü’nün karşısına çıkarır. Kızım dizisi 23. bölüm yeni fragmanı geldi. Fragmanda kızını Cemal’dan alamaya çalıyor ve Öykü baba diyor. Öykü kime baba diyor? Demir’e mi yoksa Cemal’e mi?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü Kime Baba Diyor!

Kızım dizinin yeni fragmanında, Öykü’nün ilacı bitiyor ve Demir o ilacı alabilmek için hırsızlık yapıyor. İlacı kızına ulaştırmak için geldiğinde, Cemal, Öykü’yü arabaya bindirmiş götürüyor. O sırada Demir Öykü’yü, koşup arabadan çıkarıyor ve Cemal ile kavgaya tutuştukları sırada Öykü baba diye sesleniyor. İkisi de baka kalıyor. Öykü kime baba dedi?

İşte Kızım dizisi yeni bölüm fragmanı..

KIZIM DİZİSİ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Öykü’ye parkta çadırda yağmur altında geçirdikleri günü hatırlatmak için parka çadır kurarlar ve Uğur’da dışarıdan hortumla yağmur yağıyor gibi yapar ama Öykü hiç bir şey hatırlamaz. Dışarı çıktığında Uğur’un elindeki hortumu görünce sinirlenir biraz oradan uzaklaşır. Bu sırada Demir ile Uğur tartışırlar. Öykü’nün karşısına Cemal çıkar ve ben senin babanım dediğinde Öykü bayılır.

Öykü Kime Baba Diyor

ÖYKÜ HASTANEYE KALDIRILIR!

Demir ve Uğur, Öykü’yü hastaneye kaldırılır. Demir’in ve Candan’ın, Murat’la tartışmasından sonra hastane borcunu da ödeyemedikleri için Murat onlara destek vermez. Candan, borç para istemek için Amerika’daki abisini arar ama o da parasının olmadığını söyler.

CEMAL ZEYNEP’LE İŞBİRLİĞİ YAPAR!

Zeynep, Cemal’e Öykü’nün çok hasta olduğunu, korktuğu için anlatamadığını söyler. Cemal, bu duruma çok sinirlenir ve kendisi ile gelmesini söyler. Cemal’in yeni planı Öykü kendisine alışana kadar Zeynep ona yardımcı olacaktır.

Öykü, kendine geldiğinde yine babasını tanımıyor ve ona yine Demir amca diyor. Bunun üzerine Demir gözyaşlarına boğuluyor. Candan Öykü’ye yemek yedirdiği sırada banyoya gidiyor hem yüzünü yıkıyor hem de kendini bunlar geçecek diye teselli ediyor.

 Kızım 22. Bölüm Yayınlandı! Cemal’in Öykü’yü Alma Planı Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler