Ana SayfaDizilerKızım 22. Bölüm Yayınlandı! Cemal'in Öykü'yü Alma Planı Tutacak Mı?

İlgili Postlar

Kızım 22. Bölüm Yayınlandı! Cemal’in Öykü’yü Alma Planı Tutacak Mı?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 22. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanın 23. son bölümünde, Öykü’nün hafızasının geri gelmesi için geçmişte yaşadıklarını tekrar eden Demir ve Candan bir sonuç elde edemezler. Öykü’nün gerçek babası olduğunu öğrenen Cemal yeni planlar peşinde. Cemal’in, Öykü’yü alma planı tutacak mı?

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Cemal’in Öykü’yü Alma Planı Tutacak Mı?

Demir, Öykü’nün kendisini ve geçmişte birlikte yaşadıkları güzel günleri hatırlaması için elinden geleni yapıyor ancak Öykü hiç bir şey hatırlamıyor. Öykü’nün Demir’e amca demesi onu çok üzüyor. İlayda’nın annesi toplantı yapıp Öykü’nün okuldan atılmasını istiyor ve toplantıya katılan Candan ağzının payını veriyor.

KIZIM DİZİSİ 22. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Cemal'in Öykü'yü Alma Planı Tutacak Mı

Demir, Öykü’ye parkta çadırda yağmur altında geçirdikleri günü hatırlatmak için parka çadır kurarlar ve Uğur’da dışarıdan hortumla yağmur yağıyor gibi yapar ama Öykü hiç bir şey hatırlamaz. Dışarı çıktığında Uğur’un elindeki hortumu görünce sinirlenir biraz oradan uzaklaşır. Bu sırada Demir ile Uğur tartışırlar. Öykü’nün karşısına Cemal çıkar ve ben senin babanım dediğinde Öykü bayılır.

ÖYKÜ HASTANEYE KALDIRILIR!

Demir ve Uğur, Öykü’yü hastaneye götürürler. Öykü’nün doktoru son durumu ile ilgili bilgi verir ve kontrollerinin hastahane de yapılmasını ister. Demir’in ve Candan’ın, Murat’la tartışmasından sonra hastane borcunu da ödeyemedikleri için onlara destek vermez. Candan, borç para istemek için Amerika’daki abisini arar ama o da parasının olmadığını söyler.

CEMAL ZEYNEP’LE İŞBİRLİĞİ YAPAR!

Cemal, Öykü’nün teyzesi ile görüşür ve ona Öykü’yü neden Demir’e verdiğini sorar. Zeynep, korktuğunu ve Öykü’nün çok hasta olduğunu anlatır. Cemal, duydukları karşısında şok olur. Zeynep Cemal’e Öykü’nün hastalığı ile ilgili tüm detayları anlatır ve bu durumu öğrenen Cemal çok sinirlenir. Ona, hazırlanıp onunla beraber gelmesini söyler. Cemal’in yeni planı, Öykü  Cemal’e alışana kadar kendisine yardım edecektir.

Öykü, kendine geldiğinde yine babasını tanımayıp ona amca demesi üzerine Demir gözyaşlarına boğulur. Candan Öykü’ye yemek yedirdiği sırada banyoda kendi kendini bunlarda geçecek diyerek teselli etmeye çalışır.

Kızım Dizisi 22. Bölüm Fragmanı İzle! Cemal Öykü’yü Almak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler