Ana SayfaDizilerGülperi 23. Bölüm Yayınlandı! Gülperi İle Kadir'in İşi Zorlaşıyor!

İlgili Postlar

Gülperi 23. Bölüm Yayınlandı! Gülperi İle Kadir’in İşi Zorlaşıyor!

Show tv ekranlarında yayınlanın Gülperi dizisinin merakla beklenen 23. son bölümü yayınlandı. Gülperi ve Kadir evlendiklerini bir türlü çocuklarını söyleyemiyor. Son olarak Artemis ile Hasan’ın sevgili olduklarını açıklamalarından sonra beklemeye karar veriyorlar. Hatta Gülperi, evlenmekte acele ettiklerini bile düşünüyor. Gülperi ile Kadir’in işi zorlaşıyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi İle Kadir’in İşi Zorlaşıyor!

Gülperi’nin son bölümünde, Şeyma’nın Kadir’in evinden gitmemesi, Hasan ile Artemis’in sevgili olması ve ardından Artemis’in sağlık sorunları derken ikili evlendiklerini söyleyemiyorlar. Ama, Artemis bu durumu öğreniyor ve Hasan’da son anda öğreniyor. Gülperi 24. Bölüm fragmanları heyecanla bekleniyor.

GÜLPERİ 23. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Gülperi ile Kadir evlendiklerini çocuklara tam anlatmaya karar vermişlerdi ki Artemis ile Hasan sevgili olduklarını açıklıyorlar. Gülperi yüzüğünü çıkartıp masanın altından Kadir’e veriyor böylelikle bir süre daha beklemek zorunda kalacaklardır.

Gülperi İle Kadir'in İşi Zorlaşıyor

GÜLPERİ ÇOK ACELE ETTİK!

Gülperi arkadaşına, Kadir ile evlenmekte acele ettiğini, evliliklerinin başlamadan bittiğini konuşurken Can onları duyuyor ve doğru Kadir’in evine gidiyor. Kadir kapıyı açıyor ve ona ‘Sen yalancı mısın hani benim babam olacaktın?’ diyor. O sırada Şeyma da dinliyor ve Gülperi gelip Can’ı eve getiriyor. Kadir’e eve gelip Can’ı kucağına alıp konuşurken Bedriye içeriye giriyor. Can’ı sıkıştırıyor ama ablasına neler olduğunu söylemiyor.

HASAN OKULA BAŞLIYOR!

Gökhan, babasının ölümünden Hasan’ı sorumlu tutuyor ve Hasan’la kavga ediyor. Yüzü gözü yaralı eve gelen Hasan’ı gören Gülperi, derhal okula başlamasını söylüyor. Kadir  Hasan’ı, Artemis’in okuluna yazdırıyor. Okul kaydı için, ayrıntılı nüfus kayıt örneği gerekir. Gülperi telaşlanır orada evli olduğu anlaşılacağı için evrakı alır ve saklar.

ARTEMİS BABASI İLE GÜLPERİ’Yİ ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜR!

Gülperi İle Kadir'in İşi Zorlaşıyor

Gülperi ile Kadir beraber güzel bir gün geçirirler ve günün sonunda sinemaya gitmeye karar verirler. Artemis ile Hasan’da sinemaya gitmişlerdir ve arabadan inmeden onları Gülperi görür. Sonra eve dönerler kapının önünde vedalaşırken, Kadir Gülperi’yi öper ve Artemis onları görür.

ARTEMİS OKULDA BAYILIR!

Selen Artemis’e, kendisinin Hasan’dan başka kimsesi olmadığını ve Hasan’ı ona kaptırmaya niyetinin olmadığını, savaşın yeni başladığını söyler. Okulda ona sataştığı sırada Artemis yere düşer bayılır. Hastanede, Artemis’in bulumia hastası olmasından şüphelenirler. Artdemis, annesi ile babasının yeniden evlenmesini ister. Gülperi’de Artemis’i ziyarete gelmiştir kapıdan onun konuşmasını duyar.

Bu arada Hasan okula başlamanın heyecanı ile evraklarını ararken nüfus belgesinde annesinin evli ibaresini görür.

Gülperi 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Artemis Can’dan Her Şeyi Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler