Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın icra memurlarına dava açtı!

İlgili Postlar

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı! Geçtiğimiz yıl eşi Okan Kurt’un ve ailesinin borçları nedeni ile evine haciz gelen ve eşyaları haczedilen ünlü şarkıcı Demet Akalın, evine hacze gelen icra memurlarına dava açtı. Akalın, haczedilen eşyalarına işlem sırasında zarar verildiğini ve evine zara geldiğini iddia ederek icra memurlarından şikayetçi oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, haciz işleminin ardından işin peşini bırakmadı. Olay hakkında son durum nedir? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Demet Akalın Yıllar Sonra Ali Şan’ın Evinde!

Demet Akalın’dan yeni hamle

Güçlü sesi ve son derece etkileyici sahne performansı sayesinde gönüllerde taht kuran ve milyonlarca hayrana sahip olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz yıl haciz şoku ile karşı karşıya kalmıştı. Demet Akalın’ın o dönem evli olduğu eşi Okan Kurt ve ailesinin sahibi olduğu şirketin piyasaya ve bankalara olan borcu nedeni ile Akalın’ın evine haciz memurları gelmişti. Demet Akalın’ın eşyaları haczedilmişti. Akalın, o dönem oldukça zor anlar yaşamıştı.

Demet Akalın kimdir?

Tek celsede boşanmışlardı

Demet Akalın, haciz işleminin ardından hemen ertesi günü soluğu adliyede almıştı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, sadece dakikalar süren bir duruşma ile tek celsede, anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Ünlü çiftin ayrılığı fazla uzun sürmemiş, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde yeniden bir araya gelmişlerdi. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, boşanmaları ile olduğu gibi, barışmaları ile de büyük bir sürprize imza atmışlardı.

Demet Akalın icra memurlarına dava açtı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın evindeki haciz işleminin ardından sular durulmuyor. Akalın, ilk olarak icra memurlarının eşyalarını usulsüz bir şekilde haczettiğini iddia ederek haklarında şikayette bulunmuştu. Ünlü şarkıcı, şimdi de eşyaları haczedilirken sökülen klima borularının bulunduğu duvarlardan ve tavandan evine su girdiğini iddia etti. Klima borularının söküldüğü sırada evine zarar verildiğini iddia eden Akalın, 13 Ağustos günü yağan yağmurda duvardan ve tavandan evine su girdiğini ve bu nedenle evini su bastığını iddia ederek icra memurlarından şikayetçi oldu. Demet Akalın, Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak zararının tespit edilmesi talebinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler