Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 75. Bölüm Yayınlandı! Faruk İle Süreyya'nın Arası Açılıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 75. Bölüm Yayınlandı! Faruk İle Süreyya’nın Arası Açılıyor!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 75. son bölümü izleyicisi ile buluştu. 3 sezondur ekranlarda olan dizinin son bölümünde, Fikret ile İpek barıştılar ve nikah tazelediler. Osman ile Anastasya’nın aşkı dolu dizgin devam ederken, Faruk ile Süreyya’nın arası açılıyor. Detaylar haberimizde..

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk İle Süreyya’nın Arası Açılıyor!

Faruk Süreyya’ya bu olayı sakladığı için çok kızıyor. İpek’in ilk adımı atması ve Fikret’in de pişman olması ile konakta yine her şey normale dönüyor. Fikret ile İpek kendilerine bir şans daha verip evliliklerini tazeliyorlar. Fikret ve Faruk. Osman’ın Anastasya ile beraberliğini Adem’dan öğreniyorlar.

İSTANBULLU GELİN 75. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI!

Fikret, Okan’ın İpek’e ilanı aşk ettiğini duyunca herkes tutuşuyor. Faruk, Fikret’le konuşuyor ve beklediğinden daha sakin davranıyor ve herkes bu duruma şaşırıyor. Faruk, annesinin gönlünü rahatlatmak için eve geliyor ve olanları anlatıyor fakat karısının yüzüne bile bakmıyor. Faruk, gerçeği bilip ve bunu kendisinden saklamasına çok kızıyor ve bir daha kendisinden bir şey saklamaması konusunda onu uyarıyor.

FİKRET HİÇ OLMADIĞI KADAR SAKİN

Fikret, olan olaylara gayet sakin bir şekilde davranıyor ve Adem ile dertleşiyor. İpek’i kaybettiğini düşünüyor ve Adem onu olaylara farklı bakmasını söylüyor. Onu teselli ediyor ama oda onun sakin davranmasına anlam veremiyor.

Faruk İle Süreyya'nın Arası Açılıyor

FİKRET İLE İPEK NİKAH TAZELİYORLAR!

Fikret, tüm Boran ailesinden özür diliyor ve iyi bir evlat olamadığını aynı zamanda iyi de bir koca olmadığını söylüyor. İpek, kendisini anlatmak için çocuklarını da alıp konağa geliyor. Herkes onu büyük heyecanla karşılıyor. Fikret, İpeği görünce koşarak ona sarılıyor ve çift kendilerine yeniden bir şans daha vermeye karar veriyorlar. Artık Okan yoktur ve her ikisi de yaptıkları hataları anlamışlardır. Fikret İpek’e muhteşem bir gece organize ediyor ve ona yeniden evlenme teklif ediyor. Evde büyük bir düğün havası esiyor.

Bu durumda yine olan Süreyya’ya oluyor ve boş yere Faruk ile arası bozuluyor. Faruk, bu arada şehir dışına iş seyahatine asistanı Özgür ile birlikte gidiyor. Faruk, yanlış anlaşılmalara maruz kalıyor.

 İstanbullu Gelin 75. Bölüm Fragmanı İzle! Fikret İle İpek Arasında Süpriz Gelişme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler