Ana SayfaDizilerÇukur 56. Bölüm Fragmanı İzle! Cumali Kiminle Evlenecek?

İlgili Postlar

Çukur 56. Bölüm Fragmanı İzle! Cumali Kiminle Evlenecek?

Show tv ekranlarının reyting rekortmeni Çukur dizisi merakla beklenen 56. yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Cumali, Yıldız ile evlenme kararı alır ve Yamaç ile bunu paylaşır ama babasının onu Damla ile evlendireceğini söylemesine şok olur. Cumali kiminle evlenecek? Çukur 56. bölüm fragmanı izle!

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Cumali Kiminle Evlenecek?

Çukur dizisi heyecanla beklenen 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur dizisinin yeni bölümünde, Cumali’nin Yıldız ile evlenme kararı alıyor. Ama babasının Uluç Reis’in kızı Damla’yı ona isteyeceklerini söylemesi ve Uluç Reis’in de kızı Damla’yı formalite evliliğe ikna etmeye çalışması, yeni bölüm ile ilgili heyecanı yükseltiyor.

Cumali’nin, Yamaç ile konuşmalarını gizlice dinleyen Sultan soluğu Yıldız’ın yanında alır ve ona, ‘Zamanı geldiğinde herkes Çukur’a borcunu öder’ der. Cumali ile Salih’in, davul zurna eşliğinde eğleniyor ve Çeto’ya laf sokmaya çalışıyor.

İşte Çukur 56. bölüm yeni fragman..

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK!

Çeto, çok yakın oldukları Mahsun ile yollarını ayırıyor ve tek başına Koçovalılar’dan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun tek başına kalıp zayıf düşmesinden faydalan Cumali, Karakuzular’a son bir darbe vurmak için bir plan yapacak.

Cumali, Meke aracılığı ile önemli bir sırra ulaşacak. Cumali’nin ulaştığı bu sır, Çeto’yu zor durumda bırakacak. Bu arada Baykal ismi tekrar gündeme gelmesi kafaları karıştırmaya başlıyor. Sena ve Selim, Mahsun’un geçmişi ile ilgili bilgilere ulaşacak. Çukur’da, Celasun’un düğününden sonra yeni bir düğün daha gerçekleşecek.

ÇUKUR 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Kocovalılar ile Karakuzuların bitmeyen çekişmesinde, Medet, Çeto’nun arkasından gelerek onu vurmak isterken başka bir silah ile kendisi vurulur. Heyecanın yükseldiği dakikalarda, Medet’in kendisine gelmesi izleyicilere rahat bir nefes aldırdı.

Cumali, Yıldız’a evlenme teklif etti ama Sultan’ın Yıldız’a gidip sert bir şekilde konuşması tansiyonu yükseltti. Mahsun, kendisinden gizlenen gerçekleri öğrendi ve Çeto’dan bunun hesabını sordu. Bu anları Koçovalılar büyük bir keyifle izledi. Mahsun ile Çeto gerçekten yollarını ayırdı mı merak konusu oldu. Yıldız’ın, annem şarkısını söylemesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 

25 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Söz mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler