Ana SayfaDizilerVuslat 10. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz'deki Saat'in Sırrı Çözülecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 10. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz’deki Saat’in Sırrı Çözülecek Mi?

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 10. yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 11 mart pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşacak. Yayınlandığı ilk günden beri ilginç konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tansin’e gelen karanlık insanlar ona saati soruyor ama o saat Aziz’in elinde. Aziz’deki saatin sırrı çözülecek mi?

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Aziz’deki Saat’in Sırrı Çözülecek Mi?

Vuslat dizisinin 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Meczup, gün ola devran döne diyor ve yürüyor. Tahsin’e gelen kişiler yukarıdan kesin emir aldıklarını ve saati istediklerini söylüyorlar. Aziz, elinde bulunan saatin sırrını bilmiyor. Daha önce Salih babaya gidip sorduğunda sahibinin kendisini bulacağını söylemişti. Salih babaya bir not gelir ve o notu zarftan çıkarır ve okur; ‘Büyük taşlar yerinden oynamış çakal’ der. Tahsin Gülten’i, Kerem’in geçmişini deşeceğini söyleyerek uyarıda bulunur.

Vuslat 10. bölüm 2. fragman izle..

 

VUSLAT DİZİSİ 9. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Altan’ın ameliyat sırasında kalbi duruyor. Meczup hastaneye ayakları kan içerisinde perişan bir halde gelir. Doktorların çabası ile Altan hayata tekrar döner. Emine, kendisini kaçıranların önüne kahramanca atlayıp kendisini koruyan Altan’a aşık olmuştur. Feride ile konuşup onu ziyarete gitmek ister ve Feride de kabul eder. Onlar Altan’ın yanına gelirken, Aziz’de can dostunun yeniden hayata dönmesinin sevincini yaşar onu kahvaltılar hazırlar.

Feride ve Emine, Altan’ın evine geldiğinde Aziz’i, Altan’a hizmet ederken görünce şaşırırlar. Feride ve Aziz aslında birbirlerine çoktan aşık olmuşlardır ama kendilerine bile itiraf edemiyorlar dır.

KEREM, FERİDE’Yİ TEHDİT EDİYOR!

Kerem, Feride’nin kardeşleri, Fırat ve Ceylan’ı avucunun içine almıştır ve onlar üzerinden Feride’ye istediği zaman istediği şeyi yapmasını gerektiğini söyleyerek tehdit ediyor. Feride, kardeşleri söz konusu olduğu için ondan zaman ister.

NEHİR AZİZ’İ, KEREM ŞİRKETİ İSTİYOR!

Nehir Kerem’e, kendisinin Aziz’i elde etmek istediğini ve kendisi ile iş birliği yaparsa ikisininde istediği amaca ulaşacağını söyler. İmza yetkisini kendisinde olduğunu sanan Kerem çok şaşırır. Çünkü yönetim kurulundan hiç bir kimse ona imza yetkisi için oy vermemiştir. Tahsin ve Aziz’den intikam almak için yemin eder.

 Vuslat 10. Bölüm Fargmanı İzle! Kerem’in Duygusal Anları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler