Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 75. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Heyecanlı bir bölüme imza atan İstanbullu Gelin’de ortalık karıştı. Faruk ve Özgür’ün sahnesi diziye damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 75. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Heyecanlı bir bölüme imza atan İstanbullu Gelin’de ortalık karıştı.  Faruk ile Özgür, iş sebebi ile aynı otelde kaldı. Süreyya ise sürpriz yaparak Faruk’un oteline geldi. Yatmadan önce Süreyya’ya mesaj atmak istersen yanlışlıkla mesajı Özgür’e gönderen Faruk, ne yapacağını şaşırdı.

Faruk, Süreyya’ya “keşke sana sarılabilseydim” içerikli bir mesaj yazdı fakat mesajı yanlışlıkla Özgür’e yolladı. Durumu fark eden Faruk izah etmek için Özgür’ün odasına geldi. Özgür kapıda Faruk’u görür görmez öpüşmeye başladı. O sırada kata gelen Süreyya, Faruk ve Özgür’ü otel odası kapısında üzerlerinde bornozlarıyla öpüşürken gördü. Şok geçiren Süreyya, sessiz bir şekilde oradan uzaklaştı.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Faruk ve Özgür’ü o şekilde görünce sessizce otelden uzaklaşan Süreyya’nın vereceği tepki, Faruk’un durumu nasıl anlatacağı ve ikilinin arasının bu olaydan sonra düzelip düzelmeyeceği İstanbullu Gelin izleyicileri tarafından merak edilen konulardan biri oldu. Dizi sevenleri fragmanı merakla beklemekte.

İstanbullu Gelin'de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!
İstanbullu Gelin’de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler