Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi İlk Bölümü İle Büyük ilgi Gördü! 2. Bölüm Fragmanı...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi İlk Bölümü İle Büyük ilgi Gördü! 2. Bölüm Fragmanı Geldi!

Fox tv’nin yeni dizisi, Bir Aile Hikayesi ilk bölümü ile büyük ilgi gördü. Dizinin ilk bölümünde 35. yaşlarına giren kardeşler, doğum günlerinde üçü de ayrı ayrı hayatlarını değiştirecek süpriz olaylar yaşıyorlar. Beste aşık oluyor. Berk, hayatına farklı bir yön çiziyor. Mahur ise biyolojik babasına kavuşuyor. Bir Aile Hikayesi 2. bölüm fragmanı izle..

Bir Aile Hikayesi İlk Bölümü İle Büyük ilgi Gördü!

Dizinin ilk bölümde, Reyhan zengin bir ailenin kızıdır ve hayatını Cem ile birleştirmiştir. Cem ile Reyhan mutlu bir evliliğin ailelerine 3 yeni üyenin katılacağı günü beklerden, üçüz bebekler 6 hafta erken doğuyor. Zor bir doğumun ardından, Doktor Cem’e bir oğlunun ve bir kızının olduğunu üçüncü bebeklerini kaybettiklerini söylüyor. 35. yaşında çocukları dünyaya gelen Cem’in çocuklarının 35. yaş günlerinde hayatlarını değiştirecek olaylarla karşılaşıyorlar.

Dizinin 2. bölüm fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 1.BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Reyhan Cem’in 35. doğum gününde 6 hafta erken doğum sancıları tutuyor. Hastanede kaldırılan Reyhan’ın riskli bir doğum yaşayacağı doktoru tarafından anlatılmaya çalışsa da Cem, doktoru dinlemez ve her şey çok iyi olacağını söyler. Doğumda bir terslik olur ve doktor Reyhan’ı ameliyata alır. Cem, dışarıda heyecanla üçüzlerini kucağına alacağını beklerken, doktor iki çocuğu olduğunu üçüncü bebeği kaybettiklerini söyler.

BESTE KİLOLARI İLE BAŞI DERTTE!

Beste kardeşi Berk ile birlikte yaşıyor 35. yaş gününde internetten tanıştığı biri buluşmaya gidiyor. Ama Beste’nin beklediği kişi son anda vazgeçip kapıdan geri dönüyor. Ekildiğini düşünüyor ve çok üzülüyor. Bunu gören pastahane sahibi dayanamayıp yanına gidiyor konuşuyorlar ve hatta yemeğe gidiyorlar.

BERK HAYATINA FARKLI BİR YÖN VERMEK İSTİYOR!

Berk yıllardır bir gofret markasının reklam yüzüdür ve artık o işi yapmak istemiyordur. Kimse onun ismini bile bilmiyorken, sette çıkardığı kavga yüzünden artık herkes onu tanıyordur.

MAHUR BİYOLOJİK BABASINI BULUR!

Mahur’da 35. yaş gününde uzun zamandır aradığı biyolojik babasını bulur ve onun karşısına çıkar ve 35 yıl önce cami avlusuna bırakıldığını sorguluyor. Ama babası hiç bir şey hatırlamadığını söyler ve dayanamayıp biyolojik babası Şakir’i eve götürür. Onu kızları ve eşiyle tanıştırır aynı sofraya oturup yemek yerler.

 İrem Sak, İlk Türk Olarak Bir Projeye İmza Attı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler