Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci'den Sevenlerine Müjde!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci’den Sevenlerine Müjde!

Ünlü sosyal medya fenomeni ve Dj Selin Ciğerci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlardı. Hayatının sinema filmi olarak çekileceğini duyuran Ünlü Dj Selin Ciğerci, filmde kendisinin oynayacağını da açıkladı, Tüm detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci Anne Olabilecek Mi? Beklenen Soruya Yanıt Geldi!

Selin Ciğerci’den Sevenlerine Müjde, Hayatımı Beyazperde’ye Taşıyorum!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, özellikle sayfasının hikaye kısmında yaptığı video paylaşımları ile çok konuşuluyor. Aynı zamanda internet fenomeni olan ünlü şarkıcı Selin ciğerci, yine hesabından yaptığı bir paylaşımla hayatının film olacağını takipçilerine duyurdu. Selin iCiğerci, bu filmde kendisinin de rol alacağını açıkladı.

Futbolcu Gökhan Çıra ile evlenmek için hazırlanan sosyal medya ünlü Dj Selin Ciğerci’nin hayatı bir sinema filmine dönüştürülüyor. Selin Ciğerci, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine danışan anne ve babalardan esinlenerek böyle bir iş için yola koyulduğunu belirtirken, film çekmlerinin 2020 yılında başlayacağını da takipçilerine duyurdu.

Selin Ciğerci Kimdir?

İşte Selin Ciğerci’nin O Paylaşımı;

 

 

Selin Ciğerci Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler