Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci Anne Olabilecek Mi? Beklenen Soruya Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Anne Olabilecek Mi? Beklenen Soruya Yanıt Geldi!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, katıldığı YouTube kanalında herkes tarafından merak edilen o soruya yanıt verdi. Zaman zaman anne olma konusu ile magazin gündeminde konuşulan Selin Ciğerci bu konuda hiç bu kadar net konuşmamıştı. Peki, Selin Ciğerci bu özel konu hakkında ne dedi?

 Selin Çiğerci’ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

Selin Ciğerci Anne Olabilecek Mi? Beklenen Soruya Yanıt Geldi!

Selin Ciğerci Evleniyor!

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, önceki gün YouTube kanalında ilişkisi ve kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Bebek doğuramayacağı için kendisini suçlu hisseden Ciğerci, yakın zamanda evlilik teklifi aldığı Gökhan Çıra’nın baba olma isteği hakkında konuştu. Selin Ciğerci konuyla alakalı nişanlısının taşıyıcı anneden çocuk sahibi olabileceğini söyledi.

Selin Ciğerci Ödül Alınca Töreni Terk Eden Ünlü Kim?

Selin Ciğerci,”Gökhan’a bir evlat veremeyeceğim için çok üzülüyorum.Eğer Gökhan yurt dışında suni döllenmeyle bir çocuk isterse ben buna hayır demem.Sadece çocuk büyüyünce her şeyden çok onun psikolojisini çok düşünüyorum.Onu üzerlerse sebep olduğum bu durumdan dolayı kahrolurum.” açıklamasıyla endişelerini dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler