Ana SayfaDedikoduBerkay'ın Gerçek Geliri Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Berkay’ın Gerçek Geliri Ortaya Çıktı!

Arda Turan Kimdir?

Arda Turan ile arasında yaşanan olaydan sonra magazin gündeminde sık sık konuşulan Berkay, Arda Turan ile olan mahkemesinde aylık gelirinin 1000 lira olduğunu söyledi. Bu söylemden sonra uzunca konuşulan ünlü popçunun aylık geliri açıklandı. Detaylar haberimizde…

Arda Turan Ve Berkay Bugün Hakim Karşısına Çıktılar Davanın Detayları!

Berkay’ın Gerçek Geliri Ortaya Çıktı!

Berkay Şahin kimdir?

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiası, sonrada ünlü popçunun burnunu kırmasıyla gündeme gelen Arda Turan hakim karşısına çıktı. Berkay’ın duruşmada aylık kazancının bin TL olduğunu söylemesi üzerine sosyal medyada tepki yağdı Birçok tepki ile karşılaşan Berkay Şahin’in eşi konu hakkında açıklama yaptı. Bu konuyla gündeme gelmek istemediklerinin altını çizen Ayşegül Mermer, “Berkay’ın geliri 200 bin TL” diyerek eşinin gerçek gelirini açıkladı.

Özlem Katipoğlu kimdir?

Arda Turan İle Berkay’ın Mahkemesinde Neler Yaşanacak?

Aylık gelir konusu sosyal medyada olay olup uzun süre konuşulduktan sonra Berkay Şahin’in avukatı konuyla alakalı gerekli açıklamayı yaptı. Berkay Şahin’in sadece telif haklarından aylık 200 bin TL kazandığını söyleyen Mermer, açıklamalarına şöyle devam etti: “Maalesef bu konuyla gündeme gelmeyi istemezdik. kendi davasının önüne geçti. Müvekkilim tamamen yanlış anlaşıldı mahkemeye kandırmak ve gibi bir düşüncesi olamaz. Bu bin TL olayını Berkay kazancını asgari ücret ortalamasını bildiği için söylememişti. Bu zaten ceza davasıdır.”

Berkay’dan Arda Turan’a Şok Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler