Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Rekor Kıran Reynmen'e Şaşırtan Yorum

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Rekor Kıran Reynmen’e Şaşırtan Yorum

Aleyna Tilki Kimdir?

Birçok başarıya imza atmış olan genç popçu Aleyna Tilki, zaman zaman iddialı söylemleri ile de gündeme geliyor. Aleyna Tilki’den son şarkısı ile rekor kıran Reynm’e yorum geldi. Detaylar haberimizde…

Bahar Can’dan Aleyna Tilki İle İlgili Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Aleyna Tilki’den Rekor Kıran Reynmen’e Şaşırtan Yorum

Oyuncakçıdan çıktıktan sonra objektiflere takılan Aleyna Tilki “Bu oyuncak bana sergisini gezdiğim ressam Haluk Akakçe’nin hediyesi, çok sevdim bana uğur getirecek. Oyuncaklardan vazgeçemiyorum” açıklamasıyla oyuncaklara olan sevgisini dile getirdi. Yaptığı tüm projelerde başarısı ile gündeme gelen Aleyna Tilki, rekor kıran Reynmen hakkında konuştu.

 Aleyna Tilki’den Annesine İlginç Destek!

Yaptığı projeleri ile çoğu rekoru kırmış olan Aleyna Tilki, ” Reynmen’ın rekorunuzu elinizden almasına ne diyorsunuz” sorusuna şaşırtan bir yorumda bulundu. Tilki, “Evet rekor kırmış çok başarılı bir şey bu, tebrik ederim. Rap müziğin yeni bir trend olduğunu ve pop müziğinin daha az ciddiye alındığını hepimiz biliyoruz. Çocuk farklı bir şey yapmış doğal olarak da dinleniyor ama günlük dinlenme rekoru kırdı! 450 milyon dinlenmeye ulaşabilecek mi onu bilmiyorum” açıklamasıyla şaşırttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler