Ana SayfaÜnlülerBerkay Şahin'den Doğum Gününde Geldi Savunmasına Sert Yanıt

İlgili Postlar

Berkay Şahin’den Doğum Gününde Geldi Savunmasına Sert Yanıt

Şarkıcı Berkay Şahin, Arda Turan’ın avukatının “Doğum günü olmasına rağmen duruşmaya geldi” demesine sinirlendi. Böyle bir savunma yapılmasını doğru bulmayan Berkay Şahin, Arda Turan’ın avukatına sert çıktı. Berkay Şahin ne dedi? Detaylar haberimizde…

Arda Turan Ve Berkay Bugün Hakim Karşısına Çıktılar Davanın Detayları!

Berkay Şahin’den Doğum Gününde Geldi Savunmasına Sert Yanıt

Özlem Ada Şahin’i taciz iddiası ile magazin gündeminde uzun süre konuşulan milli futbolcuArda Turan, doğum gününde hakim karşısına çıktı. Kavga eden iki ünlü isim ve şarkıcının eşi Özlem Şahin, dün görülen duruşmada olayın ayrıntılarını anlattı. Sanık sandalyesinde Arda Turan ve Berkay Şahin’in arasında bir güvenlik görevlisinin oturması dikkat çeken olaylardan biri oldu.

Arda Turan Kimdir?

Berkay Şahin Kimdir?

Özlem Ada Şahin Kimdir?

Tarafların ifade verdiği esnada Arda Turan’ın avukatı söz alarak futbolcunun soruşturma aşamasında çağrıldığında ifade vermeye gittiğini, bugün de doğum günü olmasına rağmen duruşmaya geldiğini belirtti. Avukat sözlerine tepki gösteren Berkay ise “Burnumu kırdı. Doğum günü diye ben şimdi ona hediye mi vereyim?” diye sert bir karşılık verdi.

Berkay’ın Gerçek Geliri Ortaya Çıktı

Arda Turan’ın yeni baba olduğunu bu nedenle evladından bir saat bile ayrı kalmasını istemediğini söyleyen Berkay Şahin, “Tek yapması gereken alkollüyüm deyip özür dilemesi” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler