Ana SayfaÜnlülerArda Turan Ve Berkay Bugün Hakim Karşısına Çıktılar Davanın Detayları!

İlgili Postlar

Arda Turan Ve Berkay Bugün Hakim Karşısına Çıktılar Davanın Detayları!

Futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan kavganın ardından ilk duruşma bugün görülmeye başlandı. Arda Turan’ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulunurken, Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin ise bu talebin reddini talep etti. Arda Turan ve Berkay bugün hakim karşısına çıktılar davanın detayları.

Arda Turan Ve Berkay Bugün Hakim Karşısına Çıktılar!

Futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan kavganın ardından ilk duruşma bugün görülmeye başlandı. Arda Turan’ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulunurken, Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin ise bu talebin reddini talep etti. Arda Turan ve Berkay bugün hakim karşısına çıktılar davanın detayları.

Arda Turan 12,5 yıl’a kadar hapis istemiyle hakim karşısında ifade verdi. Berkay, Özlem çifti de adliyeye gittiler. Duruşma saat 10.00’da başladı. Aralarında güvenlik oturuyordu.

Arda Turan’ın ifadesi!

Arda Turan İfadesinde, gittiği mekanın küçük bir yer olduğunu, tuvalete gitmek istendiğinde 3-4 kişiye çarpılacağını, o gün Özlem hanıma çarptım ve özür dilediğini, sonra Berkay’ın gelerek ensesinden tutup arbede yaşandığını, dışarıda Berkay’ın korumalarının Arda’ya sıkın dediğini duyduğunu, eve gittiğinde olayın Berkay’ın eşi ile alakalı olduğunu öğrendiğini, hastaneye gidip durumun yanlış anlaşılma olduğunu anlatmak istediğini, rahmetli dedesinden kalan silahın yanında olduğunu, ona uzatıp ‘Bana inanmıyorsan istediğini yap’ dediğini, Berkay’ın da silahı alıp koltuğa attığını, silahı koltuktan almak isterken patladığını suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Arda Turan kimdir?

Berkay’ın ifadesi!

Berkay, eşinin canı sıkılmış şekilde yanıma geldiğini, benim ısrarım üzerine, çocuğumun üstüne yemin ettirdikten sonra anlattığını, Arda’nın koluna çarptıktan sonra kulağına, ‘Çok güzelsin. Evli olmasaydın ya da olmasaydım. Seni kaçırmazdım’ dediğini kendisine anlattığını, sonra mekanın içine girerek Arda’nın ensesinden tutup kulağına, ‘eşimi bırakıp 10 dakika sonra geleceğim’ dediğini, Arda, ‘Ben Bayram paşalıyım bana bir şey olmaz’ ifadeleriyle hastaneye geldiğini,  mermi silahın ağzında olduğunu, daha sonra Arda’nın silahı çıkarıp benim böyle bir şey yaptığıma inanıyorsan al sık dediğini, yan tarafa bırakıp sonra silahı alıp elinde sallayarak atar yaptığını, silahı Arda’nın elinden alıp s… git buradan dediğini, Yavşak da dediğini, eğer özür dilemek istiyorsan yarın eşini alıp bize kahvaltıya gelirsin” dediğini, benim ona y.vşak dememle kasıtlı olarak yere ateş ettiğini, Özlem’i arayıp ‘Arda özür dilemek istiyor’ dediğini, Özlem, ‘eşimin burnunu kırdı’ diyerek konuşmak istemediğini, Arda gittikten sonra şikayetçi olmak için değil, rezillik çıkmasın diye boş kovan aradıklarını, ama bulamadıklarını, ameliyattan sonra Arda’nın tanıdıkları arayıp, şikayetçi olmayacaksın değil mi? dediklerini, aslında şikayetçi olmayacağını, ama eşim bir kitap çıkarıyor o nedenle reklamını yapıyor diye söylenti yaydıkları için şikayetçi olmaya karar verdiğini söyledi.

Berkay Şahin kimdir?

Dava 19 hazirana ertelendi!

Berkay, yaptığını kabul edip özür dilerse tüm davalarımdan vazgeçeceğini, yapması gereken tek şey özür dilemek dedi. Özlem Şahin ise şikayetçi olduğunu ifade etti.

Arda Turan İle Berkay’ın Mahkemesinde Neler Yaşanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler