Ana SayfaDiziler2018'de Türkiye'nin En Çok Beğenilen Dizi Ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu!

İlgili Postlar

2018’de Türkiye’nin En Çok Beğenilen Dizi Ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu!

Ipsos’un her yıl tekrarladığı Türkiye Barometresi Yeni Yıl Özel Araştırma kapsamında, Türkiye’nin en beğenilenleri açıklandı. 2018’de Türkiye’nin en çok beğenilen dizi ve dizi oyuncuları belli oldu.

2018’de Türkiye’nin En Çok Beğenilen Dizi Ve Dizi Oyuncuları Belli Oldu!

Ipsos’un her yıl tekrarladığı Türkiye Barometresi Yeni Yıl Özel Araştırma kapsamında, Türkiye’nin en beğenilenleri açıklandı. 2018’de Türkiye’nin en çok beğenilen dizi ve dizi oyuncuları belli oldu.

2018’de En Çok Beğenilen Diziler!

Ipsos Türkiye Barometresi’nin bu yılki değerlerine göre Türkiye’nin en beğendiği TV dizisi,

%11’lik oranıyla Çukur dizisi oldu.

%7’lik oranları ile Avlu Dizisi ve Arka Sokaklar Dizisi oldu.

%5’lik oranları ile Bir Zamanlar Çukurova ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi oldu.

2018 En Çok Beğeniler Kadın Dizi Oyuncuları!

%7’lik oranıyla (Avlu)  Demet Evgar oldu.

%6’lık oranıyla (İstanbullu Gelin) Aslı Enver oldu.

%5’lik oranlarıyla ise (Kadın) Özge Özpirinçci ve (Çukur Dizisi) Dilan Çiçek Deniz oldu.

2018 En Çok Beğenilen Erkek Oyuncuları!

%14’lük oranıyla (Çukur) Aras Bulut İynemli oldu.

%5’lik oranıyla (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz) Oktay Kaynarca oldu.

%4’lük aranıyla (Kızım) Buğra Gülsoy oldu.

%3’lük oranları ile (Savaşçı) Berk Oktay, (Kadın) Caner Cindoruk, (Jet Sosyete) Bartu Küçükçağlayan, (Bir Deli Rüzgar) Berk Cankat, (Erkenci Kuş) Can Yaman oldu.

Ipsos’un Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve Sosyal Araştırmalar Hizmet Birimi Lideri Özlem Bora, yukarıdaki üç dizinin zirvede yer alması ile ilgili fikirlerini paylaştı.

Özlem Bora, Türkiye’de yerli dizi seyretme oranının %90’a yakın olduğunu,  hemen hemen herkesin bir dizi seyrettiğini, öne çıkan dizilere bakıldığında ise aksiyon ve polisiye ağırlıklı dizilerin beğenildiğini, Çukur dizisinin başladığı ilk günden beri oldukça sadık bir izleyici kitlesine sahip olduğunu, karakterleri ile öne çıkan ve anılan bir dizi haline geldiğini, 2 senedir yayında olan bu dizinin, özellikle erkekler tarafından fazla izlendiğini, dizide mahalle kavramı, dayanışma ve dışarıdan gelen tehditlere karşı birlikte hareket edilmesi, dizinin çekim noktalarının başında geldiğini belirtti.

Bora, Arka Sokaklar dizisi ile ilgili, 13 senedir Türk izleyicileri için fenomen bir dizi olduğunu, Son dönemlerde kadın oyuncuların baş rolde olduğu dizilerin sayısında artış görüldüğünü, çoğunluğunu kadın karakterlerin oluştuğu Avlu dizisi bu yıla damgasını vuran dizilerden birisi olduğunu, hapishanede geçen dizinin, kadın mahkumların hapishane öncesi yaşadıkları şiddete ve hapishanedeki kadınlar arasındaki güç savaşlarına dair hikayesi ile ilgi çektiğini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler