Ana SayfaDedikoduSelin Çiğerci'ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

İlgili Postlar

Selin Çiğerci’ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

Ünlü Şarkıcı Selin Ciğerci’nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

Galatasaray’ın alt yapısında kendini geliştiren Gökhan Çıra ve Selin Çiğerci’nin 2 yıldır güzel giden birliktelikleri tüm hızıyla devam ediyor. Gökhan Çıra, Selin Çiğerci’ye öyle bir evlenme teklifi etti ki, Selin Çiğerci gözyaşlarına hakim olamadı! Evlilik teklifinin detayları haberimizde…

Selin Ciğerci Ödül Alınca Töreni Terk Eden Ünlü Kim?

Gökhan Çıra’dan Selin Çiğerci’ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

Selin Ciğerci isyan etti: Veremiyorum!

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Çiğerci ile 2 yıldır birlikte olan Gökhan Çıra dün akşam evlilik teklifi etti. İkilinin ilişkileri parmakla gösterilirken, yaptıkları paylaşımlar da birçok kişi tarafından takip ediliyor. Sık sık “artık evlilik yok mu” sorusu ile karşılaşan çift, ilk ciddi adımı attı. Gökhan Çıra’nın yaptığı sürpriz karşısında Selin Çiğerci gözyaşlarına hakim olamadı.

Selin Ciğerci Kimdir?

Ünlü popçu ve sosyal medya fenomeni Selin Çiğerci, sevgilisi ile 2. yılına rüya gibi girdi. Galatasaray alt yapısından yetişen Çıra, sevgilisine yaklaşık 1 milyon TL’lik 5,5 karat tektaş yüzükle evlilik teklifi etti. Evlilik hakkında kendisine gelen sorulara bu yıl içinde olabilir sinyalini veren Selin Çiğerci, beklediği evlilik teklifini aldı. Selin Çiğerci’nin arkadaşları o anları sosyal medyada paylaştı.

Gökhan Çıra Kimdir?

Öte yandan Selin Ciğerci daha önce, “2019 her açıdan benim yılım olacak. Güzel sürprizlerim var. Çok güzel bir şarkı hazırladık. Yeni yıla damgasını vuracak bir single geliyor” demişti.

Selin Çiğerci’ye Muhteşem Evlilik Teklifi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler