Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu'nun Aldırdığı Karara Ünlüler Ne Yorum Yaptı?

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’nun Aldırdığı Karara Ünlüler Ne Yorum Yaptı?

Kenan İmirzalıoğlu’nun aldırdığı karara ünlüler ne yorum yaptı? Kenan İmirzalıoğlu’nun 5 sene öce Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmesi üzerine açtığı davayı kazanması, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Yargıtayca, kamuya mâl olmuş kişilerin konutları dışında da özel hayatlarının var olduğunun kabul edilmesi üzerine alınan karar hakkında ünlüler ne yorum yaptı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Magazine Büyük Darbe!

Kenan İmirzalıoğlu’nun aldırdığı karara ünlüler ne yorum yaptı?

Kenan İmirzalıoğlu’nun aldırdığı karara ünlüler ne yorum yaptı? Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun 5 yıl önce Bodrum’da tatil esnasında çekilen fotoğraflarının magazin haberlerinde kullanılması üzerine açtığı dava, ünlü oyuncu lehine sonuçlanmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun açtığı manevi tazminat davasını kazanması ve Yargıtay’ın emsal bir karar alması üzerine özel hayatın gizlililiği ve basın özgürlüğü yeniden tartışılmaya başlandı. 

Gündem olan bu karar hakkında yorum yapan ünlüler, bakın neler söyledi…

Kenan İmirzalıoğlu'nun 5 yıl önce çekilen bu fotoğrafı emsal bir karara imza attırdı.
Kenan İmirzalıoğlu’nun 5 yıl önce çekilen bu fotoğrafı emsal bir karara imza attırdı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Karşılıklı vicdan devreye girmeli

Burcu Kara: 

“Bildiğim kadarıyla tüm dünyada bu anlamda magazin muhabirlerinin bir kısıtlaması yok. Paparazzilik, bize de dışarıdan gelen bir kavram sonuçta. Ben burada biraz ortada duruyorum zihniyet olarak. Halka açık alanlarda görüntü almak bence bir kısıtlama yaratmamalı ama kişinin kendi özel alanına saygı duyulmalı. Evi, teknesi, arabasının içi gibi kavramlar da önemlidir insan için. Karşılıklı empati, saygı ve vicdan her şeyde olduğu gibi burada da devreye girmeli bence.”

Magazin beklenmeyenin yakalanması demek

Özge Özder:

“İki tarafın da razı olacağı şeyler yayınlanmalı. Belki o anda çok uygunsuz bir pozisyondayım; eğildiğim ana denk geldi, frikiğim oldu. ‘Bunu siler misiniz, onun yerine daha düzgün bir poz vereyim’ dediğimde; kabul eden arkadaşlarımız da oluyor, özellikle onu yayınlayan da. Herkesin bir annesi, babası, ailesi olduğunu düşünülerek empatiyle yaklaşılması gereken bir mesele. Kötü niyete ‘Dur’ demek güzel ama magazin de bununla var; magazin, beklenmeyenin yakalamasıyla oluyor. Bir aldatma ya da skandal haber yakaladın; bunlardan bahsetmiyorum tabii, insani şeylerden bahsediyorum. Burada etik değerler devreye girerse mahkemelere gerek kalmaz.”

Aşağılama yoksa tolere edilebilir

Hakan Ural:

“Haberde rencide edici, aşağılayıcı, incitici veya namusuyla alakalı sözler olmadığı sürece, sanatçıların bu durumu tolere edebileceğini düşünüyorum. Bu değerlere dikkat edilmediğinde zaten ayıp edilmiş oluyor.”

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler