Ana SayfaÜnlülerHalka Dizisinin İlk Gösterimine Hande Erçel Katılamadı!

İlgili Postlar

Halka Dizisinin İlk Gösterimine Hande Erçel Katılamadı!

Halka dizisinin ilk gösterimine Hande Erçel katılamadı! Dün yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğenilerek seyredilen Halka dizisinin ilk bölümünü tüm ekip hep birlikte izledi. Geçtiğimiz günlerde annesinin vefatıyla derinden sarsılan Halka dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel ise bu özel geceye katılamadı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Halka Dizisi İlk Bölümü İle Sosyal Medyayı Salladı!

Halka dizisinin ilk gösterimine Hande Erçel katılamadı!

Halka dizisinin ilk gösterimine Hande Erçel katılamadı! Dün yayınlanan ilk bölümü ile büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenilen Halka dizisi, ilk gösterime özel bir gala gecesi düzenledi.

TRT 1 ekranında yayınlanan dizinin ilk bölümü sosyal medya hesaplarında büyük bir beğeni alırken, düzenlenen gala gecesine ilgi yoğundu.

Halka dizisi yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir beğeni topladı.
Halka dizisi yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir beğeni topladı.

Hande Erçel kimdir?

Birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı yapım, ilk bölümüyle geçer not almayı başardı

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı yapım, ilk bölümüyle geçer not almayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde bir süredir kanser hastalığı yüzünden hastanede tedavi gören annesini kaybeden Hande Erçel, bu özel geceye katılamadı.

oyuncu kadrosu, teknik ekip, özel davetliler ve seyirciler ilk bölümü hep birlikte izledi

Swissotel The Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen galada yayınlanan ilk bölümü hep birlikte izleyen oyuncu kadrosu, teknik ekip, özel davetliler ve seyirciler, Hande Erçel’in yaşadığı büyük acı nedeniyle buruk bir sevinç yaşadı.

Halka dizisinin konusu

“İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar.”

Yayınlanan ilk bölümüyle büyük bir ilgi gören Halka dizisi, her Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler