Ana SayfaÜnlülerNevin Teoman: Seren Bedelini Ödedi!

İlgili Postlar

Nevin Teoman: Seren Bedelini Ödedi!

Nevin Teoman: Seren bedelini ödedi! Ünlü şarkıcı Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman, bir arkadaşıyla birlikte gittiği alışveriş merkezinde görüntülendi. Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştiren Nevin Teoman, kızı hakkında samimi açıklamalar yaptı. Seren Serengil’den bir torun istediğini ifade eden Nevin Teoman, çok konuşulan Yaşar İpek ve Seren Serengil evliliği için de yorum yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya Mahkeme Şoku!

Nevin Teoman: Seren bedelini ödedi!

Nevin Teoman: Seren bedelini ödedi! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları, diğer ünlüler ile olan tartışamaları ile gündemden düşmeyen isim olan Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman, arkadaşıyla gittiği alışveriş merkezinde görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü kısa bir sohbet gerçekleştiren Nevin Teoman, kızı Seren Serengil hakkında samimi yorumlarda bulundu.

Nevin Teoman, kızı Seren Serengil hakkında samimi açıklamalar yaptı.
Nevin Teoman, kızı Seren Serengil hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Seren Serengil kimdir?

Damadımı çok seviyorum

Geçtiğimiz sene sürpriz bir kararla şarkıcı Yaşar İpek ile nikah masasına oturan Seren Serengil’den artık bir torun istediğini ifade eden Nevin Teoman, “İnşallah Allah nasip ederse torun istiyorum, onlar da benim bu istediğimi biliyor. Onlar da olması için gayret ediyor ama Allah’ın takdiri. Damadımı çok seviyorum hiçbir problemim yok maşallah.” dedi.

Son günlerde tartışmalarla gündem olan kızı Seren Serengil için cephe alan özel bir grubun olduğunu ifade eden Teoman, şu açıklamayı yaptı:

“Bir grup olarak yıpratma politikası yapıyorlar. Seren daha benim karnımdayken bile Türkiye’nin tanıdığı bir çocuk olarak doğdu. Babasını çok genç yaşta kaybettik, tek başıma yetiştirdim. Evladımdan son derece memnunum, hiç başımı önüme eğdirecek şeyler yapmadı. Tabii ki yanlış arkadaşlıklar, yanlış evlilikler yaptı ama bunun zararı bizeydi, başkalarına değil. Onlar bize göre değildi, biz onlara göre değildik. Bunun bedelini Seren ödedi, ben ödedim. Bizim kendimizden başka kimseye zararımız olmaz. Ama yanlışları da söyleriz.”

Seren için tek doğru konuşan Yeşim Salkım

“Seren’in sessiz kalmasını istiyorum, çünkü kızımın kalitesini biliyorum ve onu yıpratma politikasının arkasında ne dolaplar döndüğünü biliyorum. Zamanı gelince konuşabilirim. Avukatımıza verdik, konuşmaya değmiyor o kadar yalanlar. İnsanı yıpratmak için birleşiyorlar ve her gün o gruba bir yenisi daha ekleniyor. Her şey terbiye ile başlar. Kızım doğru bir kız, açığını yakayamıyorlar, bir skandalı yok. Arkasında ben varım. Seren için tek doğru konuşan Yeşim Salkım, gerisi dönebiliyor. Bu kız bugüne kadar mutlu olmadı, şimdi mutluysa niye yıpratmaya çalıyorlar.”

Güzelliği ve şıklığı ile her daim sosyetenin renkli simalarından birisi olan Nevin Teoman, üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığının sorulması üzerine, “Ben artık insanlardan kaçıyorum, sadece hayvanları sevmeye başladım. Kürk gerçek değil. Gerçek kürk kullanmam diye de bir şey yok. Balığı, tavuğu öldürüp yiyor muyuz? Hepsini biz öldürüyoruz. Neden onlara ‘hayır’ demiyor insanlar. Biz bu kürkleri giysek de biz öldürmüyoruz, bunlar zaten satılıyor. Benim de kürklerim var ama bu 4-5 yıldır konuşuluyor. Keşke bütün suçlar bu kürkleri giymek kadar olsa, hiçbir hayvan ölmesin.” sözleri ile dikkat çekti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler