Ana SayfaÜnlülerFeridun Düzağaç Uzlaşmayı Reddetti: Sözlük Yazarının Hapsi İsteniyor!

İlgili Postlar

Feridun Düzağaç Uzlaşmayı Reddetti: Sözlük Yazarının Hapsi İsteniyor!

Ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, kendisi için “PKK sempatizanı” diyen 42 yaşındaki Uludağ Sözlük yazarı Turgay K. ile uzlaşmayı reddetti. Turgay K.’nin 2.5 seneye kadar hapsi isteniyor.

“PKK Sempatizanı”

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre, ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, kendisine “PKK sempatizanı” diyen Uludağ Sözlük yazarına dava açtı. Bu mesajdan oldukça rahatsız olan başarılı şarkıcı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.Feridun Düzağaç’ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında, o mesajı paylaşan kullanıcının Yozgat’ta ikamet eden 42 yaşındaki Turgay K. olduğu tespit edildi. İfadesine başvurulan Turgay K., paylaştığı mesajdan dolayı pişman olduğunu ve ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç ile uzlaşmak istediğini beyan etti. Dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi. Fakat ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç, Turgay K. ile uzlaşmayı reddetti.

Feridun Düzağaç Kimdir?

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma, geçen günlerde sonuçlandı. Turgay K. hakkında, başarılı şarkıcı Feridun Düzağaç’ı hedef alarak yazdığı paylaşımlar nedeniyle ‘hakaret’ suçundan dava açıldı. 2.5 yıla kadar hapsi istenen sözlük yazarı Turgay K., gelecek günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler