Ana SayfaÜnlülerMüşerref Akay, Çarpıcı Açıklamaları İle Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Müşerref Akay, Çarpıcı Açıklamaları İle Dikkat Çekti!

Usta sanatçı Müşerref Akay, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu! Sanatçı Müşerref Akay, Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programında 17 yaşında yaptığı ilk evliliğini anlattı. İşte Müşerref Akay’ın çok konuşulacak açıklamaları…

Müşerref Akay Kimdir?

Usta sanatçı Müşerref Akay’ın dikkat çekici açıklamaları…

Bir döneme damgasını vuran usta sanatçı Müşerref Akay, katıldığı 2. Sayfa programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Müşerref Akay, programa damgasını vurdu. İşte usta sanatçı Müşerref Akay’ın dikkat çekici açıklamaları…

İyiliği, kötülüğü, sabretmeyi, çalışmayı, para kazanmayı. Anne-babamın koynundan çıktım, hayata atıldım…

– İlk evliliğim çok başkaydı, 15 yıl sürdü. Her şeyi öğrendim. İyiliği, kötülüğü, sabretmeyi, çalışmayı, para kazanmayı. Anne-babamın koynundan çıktım, hayata atıldım. Onunla evlendiğim için her zaman şükretmişimdir.

– Çocuklarımın babasıyla 17 yaşında evlendim. Annem-babam imza attı. Vermeseydiler kaçacaktım. Annem ‘Baban yaşında, olmaz’ dedi. Bir şekilde ikna ettim. İlk eşim benden 20 yaş büyüktü. Ben onu sevdim. İnsanlar soruyorlar, inanmıyorlar ama hakikatten çok sevdim ve evlendim. Yaş farkı hiç gözüme gelmedi. İki çocuğum var, başka da çocuğum yok.

– Son evliliğim kötüydü. İyi bir insan ama bir takım şeyler yerine oturmadı. Etrafını toparlayamadı. Ben ayrılmak için evlenmedim. Belli bir yaşa gelmişim, çocuklarım büyümüş, mesleğimde de istediklerimi yapmışım, artık normal hanımlar gibi ben de ‘koca parası yiyeyim, rahat edeyim’ diye düşündüm ama olmadı. Allah selamet versin. Evlendi ve mutlu, Allah daha mutlu etsin. Kötü bir insan değil o da.

– Boşandıktan sonra hiç görüşemedim. Hayatım boyunca ayrıldığım kimseyle görüşmedim. Arkadaş da değiliz, insan birlikte olduğu kişiyle nasıl arkadaş olur? Ben onun karşısındayım. Çocuğum da olsa görüşmezdim.

– Çocuklarımın babasından ayrıldıktan 30 yıl sonra cenazesine gittim. Boşandıktan sonra onu ‘öldü’ olarak kabul ettim. İki çocuğum var, onları çok iyi şekilde büyüttüm. Çocuklarımı büyütürken zorluklar da çektim. İkisiyle de gurur duyuyorum, pırlanta gibi çocuklarım var. Onları babasız büyüttüm, iyi ki de öyle olmuş. Bu süreçte çocuklarımın babasını öldü kabul ettim. ‘Neden konuşmuyorsunuz?’ diye sormuşlardı, ‘Ben de ölülerle konuşulmaz’ dedim. O zaman hayattaydı ama benim için ölmüştü.

– Vefat edince cenazesinde de çok ağladım. Küçük oğlum ‘Kendine gelir misin? Onun burada hanımı var, sen neden ağlıyorsun?’ dedi. Ben de ‘Onun hanımı o değil, benim’ dedim.

– 15 yıl paylaştık, çok şey yaşadık. ‘Neden ağlıyorsun?’ dediler, ‘Neden ağladığımı kimse bilemez’ cevabını verdim. Benim hiç flörtüm olmadı. Erkek olarak babamı, sonra da kocamı tanıdım. Onun için çocuklarımın babası benim için her zaman özeldi. Ne kadar bana acı çektirdiyse de özel kaldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler