Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Deniz Akkaya'ya Mahkeme Şoku!

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya Mahkeme Şoku!

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya mahkeme şoku! Son dönemde ünlü isimlerin birbirleri ile mahkemelik olması bir rutin halini almışken, Seren Serengil’de bu kervana katıldı. Geçtiğimiz günlerde Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından kendisi hakkında yaptığı açıklamayı mahkemeye taşıyan ünlü şarkıcı, Akkaya’ya hakaret davası açtı. İkili arasında neler olmuştu? Seren Serengil, ünlü manken Deniz Akkaya hakkında hangi suçlamalarda bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seren Serengil’den manidar paylaşım

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya mahkeme şoku!

Seren Serengil’den Deniz Akkaya’ya mahkeme şoku! Son günlerde popüler olan ünlü isimlerin birbirleri ile mahkemelik olduğu haberleri sıkça magazin basınında yer alırken, ünlü şarkıcı Seren Serengil’de bu kervanda yerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Seren Serengil’in sosyal medya hesabından paylaştığı aldatılan takipçilerine çekiliş ile botoks hediye edeceğini açıklaması, Deniz Akkaya tarafından sert sözlerle eleştirilmişti.

Seren Serengil, eski dostu Deniz Akkaya hakkında suç duyurusunda bulundu.
Seren Serengil, eski dostu Deniz Akkaya hakkında suç duyurusunda bulundu.

Seren Serengil kimdir ?

Bu ne rezalettir Allah aşkına?

Seren Serengil’in botoks için çekiliş yapacağını açıklamasının ardından ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaşarak bir hayli dikkat çekmişti:

“Bir şey demeyeyim diyorum ama kadınların yanındayım diyerek böylesine gülünç, böylesine korkunç, böylesine kadınlık onurunu, gururunu ayaklar altına alıp para için kendini heba etmek. Bu ne rezalettir Allah aşkına! Doktor öncelikle böylesine rezil bir pr.’a nasıl alet olur?”

Deniz Akkaya’nın oldukça dikkat çeken bu sözlerinin ardından annesi Nevin Teoman ile birlikte soluğu adliyede alan Seren Serengil, ünlü mankenden şikayetçi oldu.

Annenle para işletiyorsunuz!

Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından, “Sen demode bir kadınsın”, “Annenle para işletiyorsunuz” gibi hakaret içerikli paylaşımlarda bulunması üzerine harekete geçen Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Seren Serengil ve Nevin Teoman’ın adına dilekçe veren avukat Esennur Ezgi, dilekçesinde şunları ifade etti:

“Şüpheli bu eylemini bilgisayar aracılığıyla gerçekleştirmiştir. Delilleri yok etme ihtimali vardır. Bu nedenle bilgisayarına da el koyulmasını istiyoruz. Alenen hakaret suçunu işleyen şüpheli Deniz Akkaya’nın cezalandırılması için soruşturma yapılarak hakaret, iftira ve kişilik haklarını ihlalden kamu davası açılsın.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler