Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den manidar paylaşım

İlgili Postlar

Seren Serengil’den manidar paylaşım

Seren Serengil’den manidar paylaşım… Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen Seren Serengil, yine bir paylaşımı ile gündeme geldi. Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşım ile dikkat çekti. Seren Serengil, paylaşımında kime göndermede bulundu? Kime sitem etti? Mesajının altında ne yatıyordu? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek birbirini takip etmeyi bıraktı! Boşanıyorlar mı?

Seren Serengil paylaşımıyla dikkat çekti

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen Seren Serengil, sık sık hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyor. Serengil, yine bir paylaşımı ile gündeme geldi. Yaşar İpek ile geçtiğimiz yıl Mayıs ayında nikah masasına oturan ve çocuk sahibi olmayı isteyen Seren Serengil, bu özlemi ile ilgili yaptığı paylaşımında yer verdiği ifadeler ile kafaları karıştırdı.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’den manidar paylaşım

Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımında “Günaydın perşembe,,,, iyilerin mutluların gerçeklerin olduğu bir perşembe olsun Allah bizi iyi görünen ama kötü iki yüzlü insanlardan iftiralarından korusun , Çocuk arzusu ile yanıp tutuşan tüm anne adaylarına sabır güç versin bana da versin ve bu yoldayken herkese rica etmeme rağmen anne olma hakkını elimden almaya çalışanlar var bu kötü ruhlu insanları Allah a havale ediyorum,, ben biliyorum benim çok güzel bir kızım olacak inşallah bize yapılan kötü dualara karşı sizlerden gelen o kadar çok ve güzel dua var ki onlar bizi koruyor biliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil, son olarak eşi Yaşar İpek ile boşanacakları yönünde iddialar ile gündeme geldi. Bu iddiaların nedeni; sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmalarıydı. Ancak, çok geçmeden ünlü çiftin avukatı bir açıklama yaparak durumu anlattı. Avukat Esennur Ezg, yaptığı açıklamada “Müvekkilim Sn. Yaşar İpek’in @yasaripekofficial kullanıcı adlı hesabı tahminimizce şifreleri bilen birileri tarafından veya başkaca kişiler tarafından hesabı hacklenmiş olup, tarafımca müvekkilime ait hesabın alınması ve hesabı hackleyenlerle ilgili yasal süreç başlatılmıştır. Nöbetçi savcılıkta işlemler yapılmaktadır.” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler