Ana SayfaÜnlülerEzhel Hakkında 3. Defa Dava Açıldı!

İlgili Postlar

Ezhel Hakkında 3. Defa Dava Açıldı!

Ezhel hakkında 3. defa dava açıldı! Daha önce şarkılarında uyuşturucu maddelere karşı özendirdiği iddiasıyla tutuklanan Ezhel lakaplı Rap şarkıcısı Sercan İpekcioğlu, 3. dava şoku yaşadı. Vücudundan alınan örnek sonucunda uyuşturucu madde kullandığı belirlenen ünlü Rap şarkıcısı, hangi suçlardan yargı önüne çıkacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

En Çok Dinlenen “Müptezel” Ezhel…

Ezhel hakkında 3. defa dava açıldı!

Ezhel hakkında 3. defa dava açıldı! Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Ezhel lakaplı rapçi Serkan İpekçioğlu hakkında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

O dönem magazin basınında bolca yer tutan ünlü rapçinin tutuklanmasının ardından, mahkeme Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu’nun suç işleme kastıyla hareket etmediğin anlaşıldığını belirterek beraatına karar vermişti.

Ezhel hakkında yeni bir dava açıldı
Ezhel hakkında yeni bir dava açıldı

Ezhel kimdir ?

Devam eden yargılama sonununda yeniden hapis istemiyle dava açıldı

Sercan İpekçioğlu hakkında verilen beraat kararının ardından ünlü rapçi hakkında yeni bir dava daha açıldı.

Beraat kararının ardından yargılanması devam eden İpekçioğlu hakkında açılan 3. dava ile 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

23 Mayıs’ta tutuklanan ve 19 Haziran’da çıkarıldığı ilk duruşmada beraat eden rapçi hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir iddianame hazırladı.

Vücudundan alınan örnek sonucu uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, İpekçioğlu hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan yürütülen soruşturma kapsamında vücudundan örnek alındığı ve bu örnek sonucunda ünlü rapçinin uyuşturucu madde kullandığı tespit edildiği belirtildi.

“kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep edilen Sercan İpekçioğlu hakkındaki iddianame, Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu’nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler